Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzek! Nem tartotok attól,...

Szüzek! Nem tartotok attól, hogy a későn jött barátnő miatt rossz lesz a kapcsolat tapasztalat hiánya miatt? Vagy hogy beégtek az első alkalmi szexnél, és gáz felnőttkorra?

Figyelt kérdés

Meg mivel kimaradtok sokmindenből a szüzesség révén, sokkal keveset tapasztaltok meg, lehet kimarad valami az életetekből.

Tapasztalatlanságotok miatt elhagy a régen várt nőtök?

2013. jan. 31. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy tudod, ha nem próbáltad? :D
2013. febr. 1. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát én csak annyit mondok a nőknek hogy rám még nem panaszkodtak h rossz lennék az ágyban :D
2013. febr. 5. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Én eléggé tartok tőle, meg attól is hogy nehogy hamar elélvezzek mielőtt a lány kielégülne stb stb, 20f vagyok d e már későnek érzem a szegénységem miatt :S
2013. febr. 5. 00:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha nem egy olyan csajról van szó, aki összefeküdt már fűvel fával, nem fogja érdekelni a teljesítményed, mert az élmény és te leszel számára a fontos. Majd úgyis együtt, közösen kialakultok.
2013. febr. 5. 01:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Amíg szűz voltam, voltak aggályaim, de aztán az első alkalommal olyat domborítottam, hogy szépen megnőtt az önbizalmam. :)
2013. febr. 5. 05:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem már fogalmam sincs, hogy egyáltalán lesz-e barátnőm, és később feleségem a tapasztalatlanságom által.

24/F

2013. febr. 24. 20:59
 17/18 Árpi4 válasza:
Hát, én is viszonylag sokára vesztettem el. Viszont mostanság már vannak tapasztalataim: A szex érzelmek nélkül nem sokat ér... de ha a szerelmeddel bújsz ágyba, az nem tud nem sikerülni, az maga a menyország. Csak azt tudom kívánni, hogy legyen részetek benne nektek is !
2013. febr. 25. 13:54
 18/18 anonim válasza:
Én is szűz vagyok,sohasem voltam még csajjal,33 éves múltam,radásul mozgássérült vagyok,ez is nehezíti ezt a dolgot,de már szeretnék csajjal lenni nagyon.
2015. szept. 30. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!