Szerintetek nem korai 3 hónap után lefeküdnünk?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és még szűz. A barátom folyton dicsér, amiért nem adom neki magam teljesen, lépésenként haladunk, de már beszéltünk a szexről. Arra gondoltunk, hogy Valentin-nap megeshetne az első aktus.2013. jan. 31. 17:30
4/13 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ezt hülyeség idegenektől megkérdezni? Ha te úgy érzed, akkor csináljátok.
6/13 anonim válasza:
Nem korai. De ha a Valentin nap neked a szerelem napja akkor ne tedd. Ha esetleg befuccsol akkor csak depressziós leszel,hogy pont akkor vesztetted el.
7/13 anonim válasza:
"teljesen"? Anál már volt azért?
8/13 A kérdező kommentje:
Dehhhoogy volt anál! :D Csak petting, aztán orál.
2013. jan. 31. 17:42
9/13 anonim válasza:
Nem. Mi másfél hónap után csináltuk, pedig én is szűz voltam. Bizalom és érettség kérdése az egész.
18/L
10/13 anonim válasza:
Még egy kicsit várhatnál.
"Csak petting, aztán orál."
Ez mit jelent? Te csináltad neki, vagy forditva,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!