Örülök neki h szűz vagyok 16évesen. Mert van aki 12ön már nem az. De nem merek bele menni egy kapcsolatba. Mert még nem akarom el uvesziteni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiúnak meg nem akarok csalódást okozni.odavan értem és én is kedvelem.de ugy érzem találnék jobbat is.elvagyunk meg minden.de nekem valahogy néha .gyerekes.habár szokott érettként .is viselkedni.2tévvel idősebb.én 16 vagyok ő meg 18.2013. jan. 28. 11:29
2/7 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg anno, hogy amíg éretlennek tartottam magam egy rendes kapcsolatra, addig nem kezdtem bele egybe se. Persze lehet mondani, hogy így nem szereztem tapasztalatot, de azért nyitott szemmel jártam, és hát a korombeli fiúkat sem tartottam elég érettnek ehhez. Szóval egyszerű a dolgod, ha nem akarsz, ne járj senkivel még egy ideig.
3/7 anonim válasza:
Az én tinikoromban (10 éve) még úgy volt, hogy ha nem akartál valakivel lefeküdni, akkor nem tetted meg. Szerintem azóta sem változott a dolog.
4/7 A kérdező kommentje:
Mért ha becsukom jobb lesz? Xd
2013. jan. 28. 11:36
5/7 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló köszönöm válaszod.
2013. jan. 28. 11:38
6/7 anonim válasza:
Kérdező kötve hiszem hogy te érettebb lennél a pasidnál..
7/7 A kérdező kommentje:
Nem a pasim !
2013. jan. 28. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!