Milyen pózokat ajánlotok?
első alkalom lesz nekem..és hát a pasim nem szűz de azért felkészült akarnék lenni:)
másik hogy azt akarja h leszopjam..de nekem vhogy nincs gusztusom erre..mi lesz ha szarul szopok? tudom h fogazni nem érdemes..:S
Ha nem akarod, akkor mondd meg neki. Majd ha te is úgy érzed, csak akkor csináld.
Ha a pasi nem szűz, akkor majd ő irányít, ne gondolkozz a pózokon. Gondolom ő lesz felül.
Hát első alkalommal ne tedd, ha nincs gusztusod mert az egészet elcseszheti. Ennyire lehet megértő. Azt tedd, ami jólesik, ha gusztustalan, inkább hagyd a szexet is vele (még), ha így ragaszkodik hozzá.
Amúgy is, petting volt már? Felizgatott, orálisan kielégített már? Ismeritek egymás testét?
"Ha a pasi nem szűz, akkor majd ő irányít, ne gondolkozz a pózokon. Gondolom ő lesz felül."
Nem feltétlenül (sőt, az irányítás se mindig attól függ, ki van felül). Nyugodtan közöld, melyik póz esik jól neked, hogy kényelmes. Ez mind-mind fontos, hogy a későbbiekben jó legyen a szex!
Pettingeltunk egy csomószor..aztan most énis érettnek érzem magam a szexhez.
Lehet h idő után én is érdeklődnék a dolog iránt de most így első alkalomkor csak barátkozok a helyzettel:P
Egyébbként 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!