Van esélyem totál tapasztalatlan 24 éves szűz férfiként nőt találnom, vagy meg se próbáljak keresni, és járjak prostituáltakhoz?
"Nincs pasid,vagy nőd,hogy ezzel ütöd el a szombati napodat?"
Vicces, hogy ezt te írod. :D
Neked ennyi idősen nincs családod,párod, hogy itt vered magad?
Egyébként nincs.
Ezzel nem segítesz. Csak ártasz. Az meg mire jó??
Volt már neked indokolatlan önbizalom hiányod valaha?
Azonkívül én a frankót írtam.A kérdező tényleg jóképű gyerek,az én ízlésem szerint.Az általános ízlés szerint sem "ocsmány állat",sőt!
Indokolatlan sosem volt.
Persze, mint írtam az összes ilyen kérdezőnél írják, hogy jóképű....
Meg azt, hogy neki bejön DE...
Nyilván azért nincs párjuk mert túl jóképűek.
Ő az első,akinek az ilyen jellegű kérdéséhez írtam.
Mivel az anyja lehetnék,nyilvánvaló-legalábbis a nem defekteseknek-hogy nem ismerkedni akarok a kérdezővel,se nem olcsó válaszokkal hamis reményekbe ringatni a külsejét illetően.Ahhoz azért kell nem kevés rosszindulat,hogy valaki ilyet tegyen.Bennem ennyi nincs.
Te most szimplán csak szívózol.De minek? Mit kompenzálsz ezzel? Hány éves vagy és mi a nemed? Jó lenne tudni,a statisztika miatt. :)
"se nem olcsó válaszokkal hamis reményekbe ringatni a külsejét illetően.Ahhoz azért kell nem kevés rosszindulat,hogy valaki ilyet tegyen."
Tehát akkor azért vannak ilyen helyzetben mert túl jóképűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!