Van esélyem totál tapasztalatlan 24 éves szűz férfiként nőt találnom, vagy meg se próbáljak keresni, és járjak prostituáltakhoz?
Ha így állsz hozzá,akkor nincs.
Férfi nem lehet szűz,mert nincs szűzhártyája.
Aki beszól azért,mert esetleg béna vagy az első alkalomnál az a nő olyan is.
Én se voltam még nővel,pedig nem vagyok ronda,de akkor sem mennék prostihoz,hogy ha még 40 évesen is a jelenlegi helyzetemben lennék.
22/F
én 22 voltam ugyan ilyen paraméterekkel, prostihoz mentem, életem legjobb döntése volt.
Azóta teljesen máshogy látom a dolgokat.
the_sunset_limited válasza:
nem, csak tudod minden veled egykorú, sőt tőled idősebb is idejön, aztán beszélgetünk, és ba*dmeg, érdekes se nem ocsmány, se nem idióta, hanem normális, és ezeknek a lowoknak adok egy kis önbizalmat
talán lelki segély vonalat üzemeltetsz ,hogy osztogatod az önbizalmat ? :)
Miért nem volt eddig nőd? Erre kell válaszolni.
Azt NE mondd, hogy azért, mert szűz vagy - mindenki volt egyszer szűz!
Szerintem az lehet a háttérben, hogy túl félénk és gátlásos vagy, esetleg túl sokat nyavalyogsz (nem ismerlek, úgyhogy csak tippelni tudok, valójában neked kell tudnod, mik az erősségeid és a hiányosságaid). Így tényleg elég nehéz társat találni, de nem lehetetlen! Keresd a megoldást, és előbb-utóbb jön majd a kapcsolat is!
Jaja, végzetes hátrány, ha annak fogod fel.
Meg mi ez, hogy normális ember még idejében elveszti a szüzességét? Mi ez, lóverseny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!