Az embereket megdöbbenti ha valaki 22 évesen is szűz?
Azt mondják hogy nem vagyok csúnya. Barátnőm még nem volt mert nem járok szórakozóhelyekre és csak 1 fix társaságom van.
Pár hete egy lány még ráadásul fiatalnak is nézett, azt hitte hogy kb 18 éves vagyok.
Valóságban te leszel az udvaribolond, egy marslakó, egy kiközösített gyekér! vigyázz, kuss ,és hazudj!
Soha, semmien körülmények közt ne vald be.
Ha szar vagy a szexben, akkor is max azt hazudd,hogy igen, kevés nővel voltam, azok meg nem voltak túl jók, és nem volt lehetőségem gyakorolni rajtuk. Ezzel ellesznek.
Én 26 évesen vagyok szűz, és ez tényleg megdöbbentően éri a legtöbb embert.
(Igazából nem is az zavar a legjobban, hogy nem szexeltem, hanem az, hogy nincs tapasztalatom abban, hogy hogyan viselkedjek párkapcsolaton belül, sőt, még sosem randiztam és így esetleg azt a lehetőséget is el fogom rontani, ha netalántán valaha összejön egy randi.)
Igen, és épp ezaz, hogy ez miatt a nő nem férfinak, hanem valami dawnkóros idióta bengának fog tartani, egy egyszemélyes bolhacirkusznak, hogy hogy lehet valaki ennyire béna. Erre durcás pofával lelép, és magadrahagy a pö_csöddel. Kuksolhatsz magad ismét 26 évet, és nézhetsz ki a fejedből, hogy mivaaa.
Kínzó dolog ez a szüzség. Nem maga a ténye,hanem az ,hogy nem boldogulsz ezekben a helyzetekben. A jó nő meg ezer pasas közül válogathat, nyivlán a legjobb kell neki, és sok az aki nem veszett meg hogy egy elsőalkalmas szárnypróbálgatónak tolja oda a seggét.
Megdöbbent? Én legszívesebben megtapsolnám! Elismerésre méltó, ha valaki nem fekszik le az első jöttmenttel, hanem megvárja a megfelelő partnert és alkalmat.
Ha viszont azért vagy szűz, mert senki nem volt még hajlandó lefeküdni veled, pedig te már mindenáron el akartad veszíteni, akkor a fentiek rád nem vonatkoznak. Feltételezem azonban, hogy te a normálisabbak közül való vagy.
Érdekes nekem is felteszik ezt a nem túl tapintatos kérdést ....
Csak fogom a fejem ezek mikor értik meg hogy ez az én magánügyem - egyébként én is sokkal fiatalabbnak nézek ki a korombelieknél (nem vagyok bulizós típus, kevesebb emberrel egy társaságban kis összejövetelen jobban megvagyok, nem iszok, nem bagózom, sminket is csak mértékkel használok - nem valami egészséges hosszútávon a bőenek ez sem.) megdöbbennek ha megtudják mennyi vagyok (24 - de kapásból kinézek vagy 17- 18 nak) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!