Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az embereket megdöbbenti ha...

Az embereket megdöbbenti ha valaki 22 évesen is szűz?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy nem vagyok csúnya. Barátnőm még nem volt mert nem járok szórakozóhelyekre és csak 1 fix társaságom van.

Pár hete egy lány még ráadásul fiatalnak is nézett, azt hitte hogy kb 18 éves vagyok.

2013. jan. 21. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem szüz vagy, hanem béna (mivel F vagy). De ez ne zavarjon, mert senki sem fog ezen megdöbbenni. A kutyát sem érdekli!
2013. jan. 21. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Valóságban te leszel az udvaribolond, egy marslakó, egy kiközösített gyekér! vigyázz, kuss ,és hazudj!

Soha, semmien körülmények közt ne vald be.

Ha szar vagy a szexben, akkor is max azt hazudd,hogy igen, kevés nővel voltam, azok meg nem voltak túl jók, és nem volt lehetőségem gyakorolni rajtuk. Ezzel ellesznek.

2013. jan. 21. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem soha nem érdekelt, hogy ki az és ki nem.
2013. jan. 21. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Én 26 évesen vagyok szűz, és ez tényleg megdöbbentően éri a legtöbb embert.

(Igazából nem is az zavar a legjobban, hogy nem szexeltem, hanem az, hogy nincs tapasztalatom abban, hogy hogyan viselkedjek párkapcsolaton belül, sőt, még sosem randiztam és így esetleg azt a lehetőséget is el fogom rontani, ha netalántán valaha összejön egy randi.)

2013. jan. 21. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Igen, és épp ezaz, hogy ez miatt a nő nem férfinak, hanem valami dawnkóros idióta bengának fog tartani, egy egyszemélyes bolhacirkusznak, hogy hogy lehet valaki ennyire béna. Erre durcás pofával lelép, és magadrahagy a pö_csöddel. Kuksolhatsz magad ismét 26 évet, és nézhetsz ki a fejedből, hogy mivaaa.

Kínzó dolog ez a szüzség. Nem maga a ténye,hanem az ,hogy nem boldogulsz ezekben a helyzetekben. A jó nő meg ezer pasas közül válogathat, nyivlán a legjobb kell neki, és sok az aki nem veszett meg hogy egy elsőalkalmas szárnypróbálgatónak tolja oda a seggét.

2013. jan. 21. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Megdöbbent? Én legszívesebben megtapsolnám! Elismerésre méltó, ha valaki nem fekszik le az első jöttmenttel, hanem megvárja a megfelelő partnert és alkalmat.

Ha viszont azért vagy szűz, mert senki nem volt még hajlandó lefeküdni veled, pedig te már mindenáron el akartad veszíteni, akkor a fentiek rád nem vonatkoznak. Feltételezem azonban, hogy te a normálisabbak közül való vagy.

2013. jan. 21. 23:25
 17/17 anonim válasza:

Érdekes nekem is felteszik ezt a nem túl tapintatos kérdést ....

Csak fogom a fejem ezek mikor értik meg hogy ez az én magánügyem - egyébként én is sokkal fiatalabbnak nézek ki a korombelieknél (nem vagyok bulizós típus, kevesebb emberrel egy társaságban kis összejövetelen jobban megvagyok, nem iszok, nem bagózom, sminket is csak mértékkel használok - nem valami egészséges hosszútávon a bőenek ez sem.) megdöbbennek ha megtudják mennyi vagyok (24 - de kapásból kinézek vagy 17- 18 nak) :)

2013. máj. 28. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!