Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Első szexnél volt...

Lányok! Első szexnél volt orgazmusotok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 10:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
azt is lepontozták, akinek nincs:D
2009. aug. 31. 23:58
 12/21 anonim válasza:
84%
Hát ez mekkora :D tök nagyot nevettem...ez azt figyeli, hogy lepontozzák e a válaszokat :D amúgy első alkalommal nekem sem volt, sőt utána sem egy darabig, de ha már ismeritek egymást és tudjátok mi a jó a másiknak, lesz... :)
2009. szept. 1. 00:57
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

azaz "ez" az egy ember. akire nemmondjuk azt, h EZ, de nektek biztos majdcsak ebben a tanévben fogják ezt tanítani a suliban.

és igen, visszatért megnézni, ugyanis ez kb a 20. ilyen kérdés, ahol mindig lepontozzák azokat, akiknek VAN orgazmusuk.

a másik pedig, az meg a szoktál-e maszturbálni kérdés, ahol akik nem maszturbálnak, azokat lepontozzák.

2009. szept. 1. 01:08
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
A lányok 0%-ának van orgazmusa legelősször! Kizárt, hogy rögtön elélvezzen, az nem olyan egyszerű, mit sokan hiszik vagy nincs tisztába vele, hogy milyen egy orgazmus! Azt hiszik, ha már egy kicsit bizsereg a puncijuk, az már orgazmus! Hát az még elég messze van tőle!
2009. szept. 1. 16:42
 15/21 anonim ***** válasza:
85%
én 18 voltam, tudom milyen azaz orgazmus, és állíthatom, h nekem volt az első szexnél orgazmusom. és nem a puncibizsergésre gondolok
2009. szept. 1. 16:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Én senkit NEM pontoztam le!
2009. szept. 1. 18:54
 17/21 anonim válasza:
77%
nem
2009. szept. 3. 17:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel általában fáj egy picit legalább az első sztem nem szokásos h van...meg én akkor nem arra figyeltem tökre megijedtem meg olyan fura volt..minden sexuális izgalmam elszállt...inkább olyan összeolvadunk érzésem volt..hu de romantikusxD..szóval nekem a második végén kezdet tetszenia dolog:D ugyh egyből utána belecsaptunk a harmadikba és akkor nagyon jó volt:)
2009. szept. 4. 00:06
 19/21 anonim válasza:
Nem... 17 voltam amikor elvesztettem, most 19 vagyok, 2évig alkottunk egy párt a fiúval, de a 2év alatt egyszersem volt orgazmusom vele. :-( Nagyon szerettük egymást, de a szex nem ment... :-(
2010. ápr. 23. 17:00
 20/21 anonim válasza:
Azért úgy látom, itt a többség nemmel szavaz... El kéne gondolkozni, hogy miért!
2010. júl. 6. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!