Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves lány vagyok,1 éve...

18 éves lány vagyok,1 éve járok egy 19 éves sráccal, még mind a ketten szűzek vagyunk és nem akar velem lefeküdni. Ez természetes vagy kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
Pettingelni szoktunk szóval tudom, hogy feláll neki...nem azzal van a gond.
2009. aug. 30. 23:16
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én a helyedbe felvenném a legszexibb fehérneműmet, és amikor találkoznék vele lassan levetkőznék neki, aztán tejszínhabot nyomnék rá erre arra és kicsit megerőszakolnám...ha fél, én lépnék helyette, ha már célozgat, hogy ő is szeretné..szerintem tetszene neki a dolog :D a pasik szeretik a kicsit vad csajokat :D
2009. szept. 1. 01:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem komoly probléma lehet a barátoddal.Aki pettingel meg játszadozik a párjával és arra nem képes,hogy végig vezesse a témát az ágyban az nem normális.Igy végig olvasva az eddigi hozzászólókat van bennünk valami igaz.Lehet fél vagy mondom komoly probléma lehet vele.Küld el orvoshoz.
2012. febr. 23. 10:59
 13/13 KJUsul ***** válasza:

Több minden is lehetséges. Például nem mondta el, hoyh mélyen vallásos, mert ma sok barom megveti a mélyen vallásos embereket, és valójában várni akar az esküvőig.

Vagy bi, és nem tudja hogyan mondja el, talán édeshármast akar egy másik manussal (bár szerintem ez elég bvalószínűtlen).

Esetleg tényleg fél, hogy béna lesz.

Ha pettingel, akkor nem fél az intimitástól, semmiféle lelki baja nincs.

Ha össze akar költözni akkor szeret. Vagy te nagyon gazdag vagy ő meg szegény, és kell neki egy lakás.

Mindenesetre egy biztos: ha ennyit se tudsz róla, mi fenének vagy vele együtt, minek akarsz velée lefeküdni? Nem kellene megismerni?

2014. jún. 2. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!