Nagy baj ha nő létemre (látványilag) undorodok a pénisztől?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, sosem voltam még senkivel. Szívesen szexelnék már, de egyszerűen annyira kiábrándít a pénisz látványa... gondolom az érzés nagyon jó, de számomra nagyon taszító egy pénisz. Mindegy hogy mekkora szélességben és hosszúságban... ha netán
egyszer szexelnék is, valószínű hogy sötétben csinálnám, akármennyire is szeretném az illetőt. Így legalább csak az érzésre emlékeznék.
Mi a véleményetek, egyáltalán van ennek valami megnevezése? Vannak más lányok is, akik így vannak ezzel?
Kort is írjatok, légyszi.
N/20
2013. jan. 15. 23:22
21/31 anonim válasza:
Ha olyan jól tudod, akkor fogdosd a péniszt és ne legyél finnyás! ;)
22/31 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, lehet az is benne van hogy kicsit konzervatívabb típus vagyok.
2013. jan. 15. 23:50
23/31 A kérdező kommentje:
A 16-osnak szólt.
2013. jan. 15. 23:53
24/31 anonim válasza:
A konzervatívok is fogdossák a péniszt...
25/31 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy nem mindegyik...:)
2013. jan. 15. 23:56
26/31 anonim válasza:
Itt nem konzervatizmusról van szó!
Genetikailag valami hibázik, mert az lenne az ősi ösztön, hogy szaporodni... Ehhez pedig vonzódni kell az ellentétes nem testéhez teljes egészében, tetőtől talpig.
27/31 anonim válasza:
A mai "konzervatívok" álszentek. Ugyanúgy szopnak és ugyanúgy szexelnek, mint mindenki más, csak nem verik nagy dobra és jól titkolják, meg lehordanak mindenkit, aki csinálja... Tipikus példája volt a barátnőm, aki hülyítette a lányát, hogy milyen sok a havi 1-2 dugás, mikor mi naponta 4-5x dugtunk. :DDD
28/31 anonim válasza:
szerintem gáz a dolog. Ha tetszik a pasi akkor nem kéne undorodni a testétől. Fura kicsit.
29/31 anonim válasza:
Szerintem, hogy ha majd egy jót szexelsz egy fiúval, akkor talán majd a kép is megváltozik mert akkor jó érzést párosítasz hozzá. Ez mondjuk elég fura, hogy csípőből nem tetszik.
30/31 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül baj, hogy most még így érzel. Én 19 évesen vesztettem a szüzességemet (most 21 vagyok), és kezdetben én sem tudtam teljesen normálisan hozzáállni a dolgokhoz. Mármint undort nem éreztem, de igazából nem tartottam annyira esztétikusnak vagy inkább nem tudtam mit szépnek látni benne. Még igazán megfogni sem mertem. De mára már ez teljesen megváltozott. Mármint nagyon szívesen játszadozom a barátom péniszével, és direkt tetszik a látványa (izgató). Ha majd jobban belejössz a témába, akkor szerintem te is így leszel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!