Le feküdtem a 13 éves barátnőmmel, ha a szülei meg tudják büntetődő?
Figyelt kérdés
A barátnőm 13 éves, én meg 15, kb 10 hónapja járunk és pár hónapja lefeküdtünk, de ugyanúgy akarta ő is mint én, ha kiderül a dolog, meg büntethetnek engem?Ráadásul az apja rendőr, de bír engem.2013. jan. 15. 18:58
1/33 anonim válasza:
"Ráadásul az apja rendőr, de bír engem."
Ha megtudja mit tettél, majd nem fog.:D De ezt a kérdést tán előbb kellett volna feltenni. Most már tökmindegy mi mit gondolunk.
2/33 anonim válasza:
készülj a halálra, öcsém. büntetendő bizony és remélem, lebuksz te liliomtipró...mik vannak, bazz...
3/33 anonim válasza:
Mivel 14 alatt van így hát számíthatsz arra , hogy gumicellában fogod le élni az életed :P
4/33 anonim válasza:
Igen, ez bűntény. Attól függetlenül, hogy a leány is akarta.
6/33 anonim válasza:
A hatályos Btk. szerint igen, de mivel az eljárás valószínűleg - a fellebbezéssel együtt - el fog húzódni júliusig, az új Btk. értelmében, mivel még nem múltál el 18, nem követtél el bűncselekményt. Szomorú, de ez van, illetve lesz.
Az időhúzásra kell játszanod.
7/33 A kérdező kommentje:
Valahogy nem tudtok meg ijeszteni...Amúgy is lassan betölti a 14-t :p
2013. jan. 15. 19:03
8/33 anonim válasza:
kezdj el edzeni mert dá-dá lesz a vége!! :)
9/33 anonim válasza:
"Amúgy is lassan betölti a 14-t :p"
Ez aztán k*rva sokat számít öcsém!
10/33 A kérdező kommentje:
Ez a Btk európa szintű vagy csak Magyarország?Amugy Romániai vagyok.
2013. jan. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!