Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Belemenjek ebbe vagy sem?...

Belemenjek ebbe vagy sem? (Meleg kérdés)

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

17 éves meleg fiú vagyok. Még sosem voltam fiúval,de már régóta szeretném,hogy sor kerüljön rá ezért beregisztráltam néhány társkeresőre. Néhány hete megismerkedtem egy 30 éves fiúval akivel azóta nagyon sokat beszélgetünk és nagyon jól kijövünk és azt hiszem már kezdek érezni iránta valamit. Ezért megbeszéltünk egy találkozót.

Kocsival jönne értem mert más településen lakik. És felajánlotta, hogy hogyha élőben is bejövünk egymásnak és megvan a szimpátia akkor már ott a kocsiban lehet köztünk valami, mert nincs hova mennünk. Én is szeretném ha már akkor összejönne valami. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a kocsiban tudjuk e kellemes körülmények között csinálni valamint ti belemennétek egy ilyen helyzetbe a helyemben?

Azt még hozzátenném,hogy passzív vagyok.

Előre is köszi a válaszokat!

2013. jan. 13. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

A passzív azt jelenti,hogy ő az aki esetleg megdug,és ő az akit te kényeztetsz?Vagy ez mit jelent?

Hát 1.óvszert használjatok

2. Azért vigyázz,nehogy nem tudom elraboljon,bántson stb.

Lecsekkoltad őt már?

2013. jan. 13. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
én semmi kép nem mennék bele az ilyenbe.. mármint érted.. fiatal vagy .. én is az vagyok ha elhívna egy 30 éves pasi "randizni" most tök mind1 hogy te meleg vagy .. lehet azon kapod magad hogy megerőszakol aztán bevág egy zsákba a duna mélyére..
2013. jan. 13. 21:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hohy erős felépítésű vagyok tehát vészhelyzet esetén meg tudom védeni magam.
2013. jan. 13. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

Igen?

És ha előugrik 4-5 haverja?

2013. jan. 13. 21:23
 5/14 A kérdező kommentje:

Akkor már nem , de ilyesmitől szerintem nem kell tartani.

Azt is felajánlotta, hogy hogyha jól teszem a dolgom néha elvisz wellnes hétvégékre is.

2013. jan. 13. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Gyönyörű érzelmekkel teli párkapcsolatnak nézel akkor elébe.

Ha jól csinálod a dolgod...kis k.rva akarsz lenni? :/

2013. jan. 13. 21:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Nekem elég ha ő jól érzi magát és ezáltal én is. Az meg hogy cserébe kapok is valamit csak külön bónusz.
2013. jan. 13. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem én ezt a hozzáállást,pedig értelmesnek tűnsz az írásod alapján.

Miért tartjátok magatokat ilyen kevésre?Beérni ennyivel,ilyenkor olyan szánalmat érzek,hogy miért nem akar az illető többet,hogy megbecsüljék és szeressék is.

Saját magatokat adjátok alább.

2013. jan. 13. 22:08
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó válaszolóval egyetértek!!

Ha neked elég egy szexkapcsolat akkor csináld, de szerintem sokkal jobb ha az ember szerelemből szeretkezik, főleg hogy ez lenne az első....

Jól gondold meg!

2013. jan. 14. 07:58
 10/14 anonim válasza:
85%
Nézd az, hogy meleg vagy nehéz lehet, nekem is nehéz. DE AZ ERKÖLCS UGYAN ÚGY RÁNK IS VONATKOZIK. Lefeküdni valakivel, csak úgy, akit nem is ismersz és nem is vagy belé szerelmes. Normális vagy? Ennyi idősen a tanuláson, meg a jövődön járjon az eszed, nem a szüzességed elvesztésen. Ráér az később, amikor megtalálod az igazit. A k@rválkodás nem erény, még ha a heterók ezt is csinálják. Legyünk különbek náluk. A szexnek a komoly párkapcsolatban a helye, amikor a fele már megismerték és őszintén szeretik egymást.
2013. jan. 14. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!