Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek korai?

Szerintetek korai?

Figyelt kérdés
Korai lenne 15 évesen (lány vagyok) elveszteni a szüzességemet, ha a barátommal 7 hónapja együtt vagyok? Teljesen megbízom benne, és úgy érzem érett vagyok rá. Köszönöm.

2013. jan. 13. 11:47
1 2
 11/15 Nyuszika1222 válasza:

Véleményem szerint nem korai. HA szeretitek egymást, és régóta együtt vagytok, és a srác kajak szeret meg te is őt..

Én is 15évessen vesztettem el.. és a barátom 17volt. 2hónap után lefeküdtem vele. és nem bántam meg mert már majdnem másfél éve együtt vagyunk:)

2013. jan. 13. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

10

úgy gondolom hogy neked nincs fogalmad arról hogy néznek ki a 15 éves lányok mostanság.

Moziban dolgozom, gyakran jönnek fiatalok, és bizony mikor elkérem a diákjuk a diákjegyhez rengetegszer meghökkenek hogy ott 1997-98 volt már példa arra is hogy 2000, sőt 2001 szerepelt a születési évnél, ennek ellenére formásak, sminkelik magukat, van seggük van mellük. Amikor én ennyi idős voltam, nem így néztek ki mint ma.

Néhány napja találkoztam egy ismerősömmel egy fürdőben. A barátnőjével volt, ránézésre őt is 17-18-nak tippeltem volna pedig 14 éves.

A kérdező egyébként a mai lányokhoz mérten nagyon is jól, éretten gondolkodik.

Én annyit mondanék kedves kérdező, hogy szerintem ezt érezni kell, ha megvan a bizalom, szeretitek egymást, és tényleg nem rábeszélésből származik az ötlet, akkor nem tartom különösebben korainak :) Persze nem árt ha később van, optimálisnak olyan 17-8 éves kort tartanám, de ha jól megvagytok, és úgy érzitek itt az ideje, akkor had teljesedjen be a kapcsolat :)

2013. jan. 14. 12:52
 13/15 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire vagy érett, és ezt mindenképp te fogod érezni. Én még fiatalabb voltam, és közölném ezekkel az ellenszenves kommentelőkkel, hogy boldog felnőtt lettem és nem lettem (ez miatt) lelki sérült.. Sohasem a számok döntik el, hogy ki mennyire érett. Kislány, ha úgy érzed, szereted, és készen állsz rá, akkor hajrá.
2013. jan. 14. 14:29
 14/15 anonim válasza:

Ezt neked kell érezned.

De ha egy kicsit is úgy gondolod hogy várnál még egy picit, akkor várj vele!

2013. jan. 15. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:

15 évesen csak ki akar használni a fiúk erre mennek ez köztudott ez ami folyik egy kib@szott verseny arról szó ki tudja több csajnak szüzességét elvenni.

Pár lánynak még a tejfogait kéne elveszítenie és nem a szüzességét...

2013. jan. 18. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!