Szerintetek korai?
Véleményem szerint nem korai. HA szeretitek egymást, és régóta együtt vagytok, és a srác kajak szeret meg te is őt..
Én is 15évessen vesztettem el.. és a barátom 17volt. 2hónap után lefeküdtem vele. és nem bántam meg mert már majdnem másfél éve együtt vagyunk:)
10
úgy gondolom hogy neked nincs fogalmad arról hogy néznek ki a 15 éves lányok mostanság.
Moziban dolgozom, gyakran jönnek fiatalok, és bizony mikor elkérem a diákjuk a diákjegyhez rengetegszer meghökkenek hogy ott 1997-98 volt már példa arra is hogy 2000, sőt 2001 szerepelt a születési évnél, ennek ellenére formásak, sminkelik magukat, van seggük van mellük. Amikor én ennyi idős voltam, nem így néztek ki mint ma.
Néhány napja találkoztam egy ismerősömmel egy fürdőben. A barátnőjével volt, ránézésre őt is 17-18-nak tippeltem volna pedig 14 éves.
A kérdező egyébként a mai lányokhoz mérten nagyon is jól, éretten gondolkodik.
Én annyit mondanék kedves kérdező, hogy szerintem ezt érezni kell, ha megvan a bizalom, szeretitek egymást, és tényleg nem rábeszélésből származik az ötlet, akkor nem tartom különösebben korainak :) Persze nem árt ha később van, optimálisnak olyan 17-8 éves kort tartanám, de ha jól megvagytok, és úgy érzitek itt az ideje, akkor had teljesedjen be a kapcsolat :)
Ezt neked kell érezned.
De ha egy kicsit is úgy gondolod hogy várnál még egy picit, akkor várj vele!
15 évesen csak ki akar használni a fiúk erre mennek ez köztudott ez ami folyik egy kib@szott verseny arról szó ki tudja több csajnak szüzességét elvenni.
Pár lánynak még a tejfogait kéne elveszítenie és nem a szüzességét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!