Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Nektek milyen volt az...

Fiúk! Nektek milyen volt az első szex?

Figyelt kérdés
Meddig bírtátok? Hány évesek voltatok? Volt valami, amit máshogy csinálnátok?
2013. jan. 12. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
rövid,vagy 1 perc,nem tudom hány éves,kevés.Nem,úgy volt jó,mert hát az óta ki kupálódtam és már egész jó szerető vagyok.Ezt a visszajelzések és a női orgazmusok számából tudom.Most 23 vagyok.
2013. jan. 12. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:

20 voltam...

3 adjára jött össze para stb miatt.

meglepően jól. majd 1 óráig gyömöszköltem a lányt, élveztem de ugyanakkor kicsit jobb érzésre számítottam így a sok recska után, persze időve megszerettem ,csak elsőre azvolt bnenem, hogy uristen csak ennyi...nem si oylan nagy cucc..XD

2013. jan. 12. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
21 voltam, és sajnos aktus közben lelankadtam a stressz és a teljesítmény-kényszer miatt
2013. jan. 12. 20:24
 4/6 anonim válasza:
56%
Szia, én 19 voltam az első alkalomnál, de nagy volt a szerelem, és ez a hálószobában is megmutatkozott :) egész éjjel ment a menet, és másnap reggelt is egy 2 órás menettel indítottuk! Hasznosak az előjátékok, mert a párod is kellően begerjed már tőlük, és neked is sokkal jobb lesz a teljesítményed, mintha azonnal rávetnéd magad! Érdemes próbálkozni, meg kell találni az erogén zónákat az egész testen! ;) /pl. fül alatt is :D /
2013. jan. 17. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:

2-essel egyetértek. szexmániás voltam egészen addig, azt gondoltam belehalok majd a gyönyörbe.. aztán szinte semmi:D

még amikor bekapta, akkor sem. azóta azt azért rendesen megszerettem, de nekem csalódás volt elveszíteni a szüzességemet.

2013. jan. 24. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
srácok, hanyadikak voltatok a lánynak?
2013. jan. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!