Novaaa kérdése:
Fiú vagyok és nemrég feküdtem le a barátnőmmel, de nem szakadt át a szűzhártyája! Mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nemrég feküdtünk le , én már nagyon vártam párszor meg is bántottam azt hiszem ,de nem szólt semmit. Mikor megtörtént nem szakadt át a hártyája pedig azért nem kicsi a péniszem. Mikor nem sikerült sajnos feladtam mert láttam, hogy nem vérzik meg semmi. Ő azt mondogatta hogy jó volt meg minden de valahogy nem hittem neki. Azt mondta még hogy ne búsuljak mert lehet hogy a multkori pettingnél át szakitottam neki valószínüleg mivel akkor vérzett neki egy kicsit meg sportolt is! De nem tudom elhinni, sajnos ezzel jól megbántottam. Mondta hogy szeret és hogy nem akarja mással és próbáljuk meg majd ujra mert ha megvan még a hártyája akkor biztos sikerülni fog (na én ezt se hiszem :| ) valahogy nem akarom ujra megpróbálni és nem birok a lány szémébe se nézi amiért elrontottam neki az elsőt . Ő azt mondta hogy nagyon jó volt neki( nekem is ) de az ő részéről nem vagyok én abban olyan biztos! Segitsetek mit ronthattam el ha még megvan neki a hártya, és hogy birnám kiengesztelni vagy hogy kérjek tölle bocsánatot??? nem akarom hogy esetleg elveszitsem őt.! Szerintetek amugy tényleg szeret ez a lány? mert én őt igen2013. jan. 11. 07:04
11/19 anonim válasza:
Ne törődj a válaszolók zömével!
Csak azzal foglalkozzál, hogy szeressétek egymást.
Annak, hogy miért nincs vérzés sok oka lehet.
A szerelemmel foglalkozzatok, minden más már megoldódott, vagy megoldódik magától.
12/19 anonim válasza:
Hű mik vannak itt... Én sem véreztem az elsőnél.. Ez nem azt jelenti, hogy meg van a hártya..Hanem esetleg átszakította egy rosszul felrakott tampon, átszakadt sportolásnál..stb.. valaki nem attól szűz, hogy meg van-e érintetlenül a szűzhártya.. Ez olyan, mint, amikor a naív kislányok fűvel fával összejárnak és megkérdezik, hogy de ha csak félig rakta be vagy, ha nem mentem el, akkor még szűz vagyok igaz???!! PFF... Ha már nemi életet akarsz élni arra koncentrálj, hogy jól érezzétek magatokat, hogy jó legyen a barátnődnek is és neked is.. Légy vele óvatos az elején, kérdezd meg mi jó neki és hogyan.. Ne arra koncentrálj, van e vér meg ilyenek..
13/19 anonim válasza:
Szerintem,már nem szűz.Ha valakiben járt már f.sz akkor az már nem szűz.Amúgy,meg nem mindenkinek vérzik az első alkalomnál.
14/19 anonim válasza:
Te semmit sem hiszel el, mait a barátnőd mondd? ÉS azon patáliázol, hogy nem szakadt át, nem szakadt át? Mi van?? Ha meg szerinted nem volt jó a szex, talán tanulnotok kellene, kísérleteznetek egymáson, kényeztetni egymást. Azért szexeltél vele, hogy átszakadjon? Én azt hittem ez a szeretetről és élvezetről szól. Mellesleg nem feltétlenül kell véreznie a lánynak, de ne higgy ám neki, ha ilyen megingathatatlan nézeteid vannak, akár hagyd is el........ Biztos kellemesen fogja érinteni, hogy odaadta a szüzességét valakinek, aki tudatlan, semmit nem hisz el neki, majd az első alkalom többet nem akar lefeküdni vele....
15/19 anonim válasza:
Nem attól lesz jó a szex, h átszakítod a szűzhártyát... ez nem célbalövő verseny
ha azt mondja jó volt akkor jó volt és nem kell rinyálni.
16/19 A kérdező kommentje:
de én is élveztem, nagyon is. csak kicsit hihetetlen hogy, jó volt neki. Meg mostmár mit csináljak, hogy esetleg ezt a rossz élményt valahogy elhomályositsam benne? hála égnek ő nem akar elhagyni. bocsánatot kértem tölle. még mit tudnák tenni? nagyon szeretem .
2013. jan. 11. 21:57
17/19 szívósszeműmárta válasza:
engedd le a redőnyt XD
18/19 anonim válasza:
Nekem a szívem vérzik,amikor ekkora marhákat olvasok :D
Az előttem szólók a javát leírták.
19/19 xicon válasza:
Figyi szerintem ott rontottad el hogy nagyon picurka a kolbid és az ő pitája meg túl tágas hozzád :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!