Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmmel 2szer feküdtem le...

Barátnőmmel 2szer feküdtem le de nem vérzett és 2 ujjam fér bele. Átszakad a szűzhártyája? Szűz vagy nem?

Figyelt kérdés
2008. máj. 2. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már 2x lefeküdtél vele, akkor alap, hogy befér már 2 ujjad. A szűzhártya minden egyénnél más. Valakinek annyira rugalmas, hogy a szülés után szakad csak át valakinek már egy apró érintésre átszakad. De miért nem kérdezed meg tőle, hogy az volt-e?
2008. máj. 2. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha már lefeküdtél vele, akkor már nem szűz (benne volt a péniszed). De lehet hogy a szűzhártyája még nem szakadt át. De az is lehet, hogy annyira vékony volt neki, hogy már régebben pl.sportoláskor, tamponhasználatkor elszakadt. Nem minden nő vérzik, ha elveszti a szüzességét.

Tehát addig szűz egy lány, amíg egy pénisz be nem hatol a hüvelyébe. A szűzhártya sok mindentől átszakadhat (ujjazástól is), de attól még szűz marad. Remélem érted a kettő közti különbséget.

2008. máj. 2. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért kell, hogy annyira vérezzen. nem törvényszerü. valaki nem is vérzik, vagy csak pár csepp, amit észre sem veszel. ha már együtt voltatok, akkor tuti, hogy nem szüz!
2008. máj. 3. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy igen,lehet hogy nem.Nem feltétlen vérzik ha átszakad,nem feltétlen érez fájdalmat.2 ujjad befér miért mit gondoltál...?Bedugtad neki a cuccost h ne tágult volna ki?bocs a kifejezésért
2008. máj. 9. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szűz, de kérdezd meg tőle, hogy tapasztalt-e vérzést másnap.
2008. júl. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!