A lányok miért vesztik el hamarabb a szüzességüket mint a fiúk?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 18:13
11/29 A kérdező kommentje:
A lányok 6 évesen érdeklődnek a nemiség iránt, de itt most a fiúkról van szó.
2013. jan. 10. 18:29
12/29 anonim válasza:
Mert a lányok többnyire idősebb fiúkkal vesztik el a szüzességüket, így a fiatalabbak kiesnek - várhatnak, amíg ők is idősebbek lesznek, mint a szüzességüket elveszteni akaró lányok. Valamint az idősebb fiúk könnyebben kidumáljak a lányokat a bugyijukból, mint a fiatalabbak.
13/29 anonim válasza:
A fiúk sajnos a divat miatt akarnak túlesni az elsőn mert ettől nagyobbnak menőbbnek érzik magukat, pedig pont az hogy így veszítik el a becsületüket. A lányoknak meg testi adottság mert ők jóval hamarabb érnek. Egyes országokban már 12 évesen nemzőképesek és házasodnak míg a fiúk 18 évesen fejlődnek ki teljesen.
14/29 anonim válasza:
18 évesen kfiejlődő fiuk?ez uyge nem komoly?
16 évesen már eleve nemis nő nagyon a szerszám
egy fiu már bőven dughatna 15-16 évesen hisz teje
van akor?
15/29 anonim válasza:
Én is le.pnék egy menő srácot mert azzal elégítem ki magam.
16/29 anonim válasza:
én nem menősködésből akarok szo.patni hanem mert tuti jo lehet
17/29 anonim válasza:
"Én is le.pnék egy menő srácot mert azzal elégítem ki magam."
na nekamuzzál már,mi a jo abba neked hogy nyalsz egy nyers hust?farok farok nemindeggy?te azér szo.pnál le egy
menő csávót hogy aztán dicsekedhess vele
18/29 A kérdező kommentje:
Most írta hogy azzal élvez el ha szophat.
2013. jan. 10. 18:35
20/29 anonim válasza:
sok nő itt aztkamuzza hogy élvezi hogy szo.phat,
jó,tegyük fel hogy ez igaz,akkor mértnem szo.pnak le
mindenkit?mért csak bizonyos arcokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!