Melyek azok a dolgok amiket a szuzesseg elvesztese elott s utana meg kellene tenni?
Nemsokara, ugy dontottem h mar nem akarok szuz lenni, ez meg van beszelve a parommal. De szeretnem tudni ha vannak olyan dolgok amelyek fontosak s meg kell tenni oket a szuzesseg elvesztese elott es/vagy utana.
Kerem segitsetek.
Elore koszonom a valaszokat
Hány éves vagy és fiú,vagy lány?
Gondolom lány,előtte fontos a teljes lelki felkészültség a dologra és nagy figyelem a barátod részéről.
mit kellene megtenni?? van egy szabály könyv vagy mire gondoltál? nem kell semmit megtenni csak azt amit te ugy érzel!
ha nem szeretnéd a barátodat kielégíteni orálisan akkor nem kell! én is ugy feküdtem le a párommal hogy nem volt orális és utána em volt !!!
ugyanbiza hany eves vagy? na mindegy nem szolok be....
Szuzesseg elvesztese elotti teendok: Felnoni lelkikeg, testileg, szellemileg az egyuttlethez, szerelmesnek lenni, nyugodt kornyezetet teremteni, megfelelo partnert talalni, megfelelo helyet talalni, ovszert beszerezni....
utana (ha nem volt gond): zuhanyzas
(ha gond volt): esemeny utani tabletta...
tavlati jovo: ezek megismetlese lehetoleg ugyanezzel a partnerrel! :P :D
jo szorakozast, de helyedben varnek meeeeeeeeeeeeeg
eleg vicces azert szeretkezni a paroddal mert "nem akarsz szu lenni"...
amugy nem artana elobb egymas testet felfedezni...s csak utana csapni a lecsoba...
Koszi a gyors valaszokat.
Megvan a eletkorom ahoz h nyugodtan elveszithessem,lelkileg felvagyok keszulve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!