Szerintetek ciki, ha valaki 21 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 19:21
11/22 anonim válasza:
Nem ciki, nem tudhatja senki,hogy a másik miért szűz még 21 évesen, több oka is lehet. Az a ciki, aki arra törekszik,hogy minél előbb elveszítse, hogy beállhasson ő is a "sorba".
12/22 anonim válasza:
Én is az vagyok.
Legyünk reálisak:
Igen, ez ku*va ciki. A való élet véleménye messze van attól amiket itt olvasol.
Még egy normálisabb csaj is érdekes pofát vágna ha megtudná. De hogy meglepődne az minimum. És elhiheted, hogy nem pozitív meglepődés lenne.
22F
14/22 anonim válasza:
Nem ciki. Főleg másoknak. Mondom ezt úgy hogy szintén 21 éves, szintén szűz drác vagyok. Csak benőtt a fejem lágya idővel és most már tudom, azért, mert egyszerűen nem tudok a nőkkel bánni. Ez van.
15/22 anonim válasza:
"Sok vesztes szűz okoskodik"
Na meg aki többnek hiszi magát attól, hogy már nem az!
Senkire nem tartozik, hogy szűz vagy, vagy sem.
18/22 anonim válasza:
Ez teljes mértékben magánügy.És nem ciki.
19/22 anonim válasza:
HAHAHA! Csak a szűz szarok írogatják hogy nem ciki! Egy normális lelkületű emberben meg már 14-15 évesen felmerül a dugás gondolata. Sőt! Lányok már 12 évesen, fiúk meg nem sokkal később már magukhoz nyúlnak rendszeresen, sőt, diákszerelemről hallottál már?! Akkor tanulják meg a tinik az udvarlás fortélyait, és az egyik ilyen kapcsolattá érik, hónapig járnak, majd pettingelnek sokáig, mire végül megtörténik az ami 18 éves kor körül ideális!!!!!
20/22 anonim válasza:
HAHAHA! Nekem 17-18 évesen merült fel először a maszturbálás az életemben, kb. 19 éves koromig a szex sem érdekelt 'komolyabban'. Nem törvényszerű, hogy egy 14-15 éves GYEREKnek nemi életet kell élnie.
UI.: Csak úgy megsúgom: mindenki más. Hahaha :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!