Miért van az ha a csaj magától elmondja hogy még szűz? (msn)
Figyelt kérdés
nem kérdeztem tőle de mondta2008. máj. 31. 13:51
1/11 anonim válasza:
szia szerintem az jo ha elmondja legalább nemt titkolozik + vetit hulyeségeket őszite és ezt becsuld meg :D
2/11 anonim válasza:
Biztos akar tőled valamit és őszinte akar lenni veled.
3/11 anonim válasza:
azért hogy tisztába legyél vele hogy nem kurva szoval ne is beszélgessetek ha csak szexet akarod tőle
5/11 A kérdező kommentje:
15 éves személy szerint.
2008. máj. 31. 15:32
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg szűz, és van olyan gerinces, egyenes jellem, hogy bevallja a tapasztalatlanságát. Szerintem ez mindenképpen becsülendő tulajdonság.
7/11 anonim válasza:
Hiheti azt, hogy ez számodra esetleg fontos/érdekel téged, csak nem mered megkérdezni, és talán ezért mondta meg. Szerintem nem gerincességből, egyszerűen csak büszke rá, hogy az, és bízik benne, hogy ez nálad "jó pont" lesz... Ha ilyet elmond magától, és egyébként visszafogott lány (tehát nem teregeti ki fűnek-fának a magánéletét), akkor biztosan akar tőled vmit ;)
8/11 anonim válasza:
Be akar palizni.
Mástól terhes, és rád akarja verni a balhét azzal, hogy "szűz voltam, te vetted el és most terhes vagyok, úgyhogy..."
Logikus.
9/11 anonim válasza:
mert csak úgy lesz paija, ha valamivel felhívja magára a figyelmet, kiscsajok chaten mért nyomulnak "feltüzelt szuz"néven?
10/11 anonim válasza:
közli veled a tényállást, hogy tudd, mi a helyzet...és hogy ha AZT akarnád tőle.. akkor zsákutca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!