Ha még egyszersem csináltam, hogy kezjek hozzá a sz*páshoz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 13:27
1/20 anonim válasza:
Óvatosan! :)
Ne a fogaiddal érintsd, hanem az ajkaddal, beljebb a nyelveddel! (Beszéld meg a sráccal, ha kifejezetten szereti, kéri, akkor harapdálhatod finoman, de alapból ne!) Közben, ha a szerszám mérete engedi, markold szorosan a tövénél. Néha játssz el vele, vedd ki, nyalogasd a nyelved hegyével. És ne parázz! Bele fogsz jönni! ;)
2/20 anonim válasza:
Hát igen, semmiképpen ne a fogaddal, csak ha a srác arra kér... vagy éppenséggel szereti a kissé durva dolgokat, érzékien kell ezt csinálni:) finoman vedd a szádba, kezd el a száddal megérinteni, mint egy nyalókát, aztán a nyelveddel körkörösen nyalogasd, kezeddel markold meg és huzogasd... hidd el tökéletes orgazmus:D sok sikert
3/20 anonim válasza:
puszival, aztán csókolgasd, nyalogasd... nemtudom énse MÉG :D
4/20 anonim válasza:
Nos, ez egy roppant bonyolult művelet, kinyitod a szád és bekapod, úgy, hogy közben nem harapsz rá foggal. Nem is csodálkozom, hogy nem jöttél rá magadtól, ugye, milyen bonyolult?
5/20 anonim válasza:
Szép,lassan és ÓVATOSSAN,fogal semmiképpen nemprobáld ugy hogy a fogadat az ajkad alá húzód,úgy valahogy,mint mikor elvékonyítod a szád,csak most legyen nyitva..kezd el nyalogatni simogatni,körkörösen,Ha nem fér be az egész a szádba,akkor a tövénél segíts rá kézzel.Először nem muszály(sztem)tövig bekapnod,sőt lenyelned sem,az óndotHa a párod ara kér hogy fogaddal gyengéden érj hozzá,akkor nyugodtan..de nagyon vigyáz..akkor is.Szerintem meg az is fontos hogy fel légy készülve.(lehet lehurrogni,de van benne igazság)Rem segítettem minden jót.17/L
6/20 anonim válasza:
vki ki akarja rajtam gyakorolni???XD
8/20 anonim válasza:
küldj privit!(De csak ha Lány vagy):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!