Mit csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
a barátom 18 és szűz volt én is annyi vagyok de már nem vagyok az. És amikor puszilgattam felállt neki, utána már nem és nem működött semmi sem. Mit csináljak hogy jó legyen? szerintem az a baj hogy rágörcsöl, mit csináljak hogy neki jó legyen?2010. dec. 28. 17:55
4/9 anonim válasza:
esetleg 1 feles előtte ? sokat tud segíteni ha görcsöl
5/9 A kérdező kommentje:
elég szar hogy csak akkor tud lefeküdni velem ha iszik az már koránt sem jó
2010. dec. 28. 18:04
6/9 anonim válasza:
Én nagyon régóta nem voltam lánnyal, és most újra összejöttem első barátnőmmel. Először nekem is felállt, ugyanúgy, ahogy te mondod, amikor puszilgatott. Aztán nem tudom miért elkezdtem izgulni :S És kicsit elkezdtem remegni is meg minden, na szóval nekem sem állt fel. Ráadásul a lány is görcsölt, nem engedte el magát. Szerintem úgy fogjuk megoldani, ahogyan 2,5 éve: megiszunk pár pohár bort. Lehet, hogy nem ez a legjobb módszer, de nekünk feloldotta a gátlásainkat az első együttléthez.
7/9 anonim válasza:
Látom közben írtál, erre még válaszolnék! Nekem csak az első alkalommal volt ez, utána minden rendben volt. Csak az elsőn kell túl lenni, és utána már otthonosabban érzitek majd magatokat!
8/9 A kérdező kommentje:
ugyanaznap kétszer is próbáltuk:S
2010. dec. 28. 18:19
9/9 anonim válasza:
így kell csinálni http://www.youtube.com/watch?v=pkRUB4CQGm8&feature=related
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!