Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi baj történt? Én csináltam...

Mi baj történt? Én csináltam valamit rosszul?

Figyelt kérdés
Most feküdtem le a barátnőmmel a héten.Elkezdtük azt amit kell, jó hosszú pettinggel az elején.És amikor teljesen benyomtam neki, akkor semmi gond nem volt.Ezutám 1 ujjal megujjaztam, azt is élvezte, de mikor az ujjjamat is menyomtam teljesem, akkor elkezdett sírni, annyira fájt neki. Olvastam olyat is, hogy a körmömmel sérthettem meg, de le van vágva írtó rövidre.Mi baj lehetett?
2009. júl. 3. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem értem , hogy érted azt, hogy :Ezutám 1 ujjal megujjaztam, azt is élvezte, de mikor az ujjjamat is menyomtam teljesem, .... Hogyan nyomtad meg teljesen?
2009. júl. 3. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindketten szüzek voltatok?

Mert ha igen,akkor kicsit finomabban bánj vele,ismerd meg rendesen a testét,ne akarj egyből fejest ugrani a vízbe.Még valószínüleg tapasztalatlan vagy,ha meg nem,akkor esetleg durván csináltad.

2009. júl. 3. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy az a pici is felkaristolta.. tud ám az fájni rendesen :S de lehet hogy rossz "irányba" toltad be és az se a legkellemesebb érzés.. :/ máskor légy egy kicsit óvatosabb..
2009. júl. 3. 17:07
 4/8 anonim válasza:
Nem annyira értem a pasiknak ezt az tövigujjazós megoldását, mivel a hüvelybemenetnél vannak az idegvégződések, ott ingerelve jók az ujjak, teljesen bent ha eléri a méhnyakat, az tud fájni nem is kicsit, elég ha kicsit mellényúlsz.. :o Egyáltalán miért a filmekből tanulják a pasik a szexet? Csomó minden csak kamu, hogy mi jó a csajoknak... (bocs, de általánosságban ez így van)
2009. júl. 3. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként elárulok egy nagy titkot. Ez az ujjazás annyira egyáltalán nem olyan jó mint amennyire kinéz. A tuti kombináció, ha nyelvvel felizgatod a csiklóját és utána magadévá teszed finoman. Garantáltan nem fog sírni utánna.
2009. júl. 3. 17:12
 6/8 anonim válasza:
látom ujjazol vadul.... én nemrég ujjaztam meg a barátnőmet , kb 10 percig tartott de annyira élvezte hogy 15 percig szótlanul csak feküdt a karomban... megse tudott szólalni, mintha teljesen más világba lett volna. Szóval többre mész ha nem vadulsz
2009. júl. 3. 17:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Kössz a tippeket, de nagyon gyengéd voltam, nem vadultam,szeretem őt, nem bántanám!

Jajj, és nem vagyunk szüzek!

2009. júl. 3. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Most ezt miért írtad? Nagyon gyengéd voltál? Akkor miért sírt? Páran válaszoltunk amiből tudsz hasznosítani dolgokat szerintem. Egyébként kérdezd meg a barátnődet ha tényleg szereted és beszéld meg vele , hogy mi történhetett , mit érzett és hogy jó neki.
2009. júl. 4. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!