25 évesen már csak prostival tudja elveszteni a szüzességét?
Hát, szánalmas egy világban élünk, az biztos. Sajnos a média is felfújja ezt az egész témát: csináld minél többször, minél több emberrel, légy menő, "trendi", ne gondolkozz sem a múlton, sem a jövőn. Élj a mának, élvezd ki a jelent, ne foglalkozz senkivel és semmivel sem! Azzal már bezzeg ne mfoglalkoznak, hogy hogyan és hol lehetne ismerkedni, mert ugye, minden itt kezdődik. Mit csináljon egy olyan ember, akinek nincsenek barátai, társasága sem?!
Én sajnos már messze vagyok a 25 évtől is, de benne vagyok ebben a gödörben. Egyszerűen nem értem, sőt döbbenetes, hogy az embereknek egy jelentős hányada egy "bélyegnek" tekinti ezt a dolgot, meg ahogy a nők is hozzáállnak, hát ez a rideg érzéketlenség külön siralmas! És innentől kezdve, mintha egy fertőző beteg lenne az ilyen ember, akit messze, nagy ívben el kell kerülni...hát szomorú, nagyon szomorú dolgok ezek! Még jó, hogy nincsen rámírva ez az állapot! De azért remélem, hogy mégsem ilyen szörnyű, tragikus a helyzet, mint ahogyan az egyik hsz leírta, mert az egész egyszerűen borzalmas.
Tudom, mindenkinek a maga baja a legnagyobb, de szerintem ezzel a világgal sokkal nagyobb bajok vannak, mint az ilyen emberekkel! Nem is éreztem ezt a világot magamnak valónak soha sem.
Én innen úgy látom, hogy egyáltalán nem nehéz, nem kell túl sok ehhez az állapothoz, mindössze elég egy visszahúzódó, érzékeny, általában véve gátlásos és szorongó személyiség, mint amilyen én is vagyok. Az az egy-két lány, akivel interneten volt lehetőségem megismerkedni, végül elutasított. Interneten gyakorlatilag reménytelenül nehéz, az utcán meg hasonló helyeken nyilvánvalóan nem fog senki sem odajönni hozzám ismerkedési szándékkal. Én egyébként úgy gondolom, hogy ha valaki igazán szeret valakit, és szeretné megismerni, akkor nem lehet akadály az illetőnek a szüzessége.
Prostituálthoz nem merek menni, és pénzem sem nagyon van rá. Bár ez utóbbin már talán nem is múlna a dolog. Itt megint olyan problémákkal kellene megküzdenem, amikre egy átlagember nem is gondol.
Előző, szeirntem tévedsz egy s másban. Nem a média tehet róla, az semmiről nem tehet, az csupán reklám, megmutatja neked mik a lehetőségek, és te azt választod ,azt veszed ki belőle, ami neked kell. Semmi több.
A hibás maga az evolúció, ami erőszakos, törtető, és nem ismer kegyelmet. A 21. században élünk, a világ átalakult,az evolúció csúcsán lévő rétegek átalakították, és vagy tartod a lépést, és asszimilállódsz, vagy lószar vagy, és lemorzsolódsz. ERről van csak szó. A mai világban igazán nincs helye már érzelmeknek, leglább is nem kifizetődő. Nem a médi tehet róla, egész egyszerüen az emberi elme, a túl magas intelligencia, az ennek következtében felgyorsult világrend és természetesen a globális túlnépesedés. Egyszerüen nincs értelme, nincs szükség újabb, tömeges szaporulatokra, mert nincs hely, ígysincs lehetőség megélni, nincs munkahely a jövő kilátástalan, a korábbi generációkig még működő családmodell ma már egy bukott téma.
Nagyon is helyén való életszemlélet az élj a mának, sajtold ki a másikból a maxmiumot, és légy boldog amennyire tudsz. Ennyiről szól a mai élet, a jövő még inkább.
Teljesen helyénvaló, ha bámulják forcsa pofával a normálisak, ahogy egy 25 vagy az fölötti ember még nem élt nemi életet. Én is ez vagyok, tehát nem nézlek le, de tisztában vagyok vele,hogy kib aszottul abnormális.
Hidd el, kutyát nem érdekel a háttértörténet, hogy miért jutottál idáig, senki nem foglalkozik vele, hogy te hibád, vagy a közegedé,hogy ez lett belőled, CSAK! az érdekli őket,hogy totálisan abnormál és egy nem normális, gondokkal küszködő emberrel mégis ki az az egészséges lelkületű tetvedék, aki összepakolná magát? Senki sem. Mert nekik is egy életük van, minek éljenek lelki nyomorban egy kisiklott életű szerencsétlen pancserral?!
Tele vannak ezek előítélettel, a szüzek közellenségek sokaknál, kerülendők, gyengék, nem partnerek. Egyszerüen nem tudnak rád egyenrangú partnerként nézni. Kevés vagy a szemükben. Pont mint egy matektanár professzor szemében egy bukdácsoló tanuló aki segghülye a számtanhoz. AZ is lenézi, nem kezeli egy szinten magával értelmiségileg.
Az átlag normál életű emberek ugyanígy vannak a 20 felett is szűz barmokkal.
#13- nak igaza van.
A szűzes előítélet totál igaz. Aki 20 felett nem tudott lefeküdni senkivel annak annyi.... Tudom mert 23 vagyok.
Lássuk be mindenkinek van ami nem megy, nekünk ez :-(
Hiába van munkám, normális kocsim, még ez sem képes ellensúlyozni a dolgokat. Mikor egyszer eljutottam volna a szexíg elszóltam magam, utána jött egyből : "És mi bajod ?,szűzekkel nemkezdek"
Sajna ez egy státuszjelzés. Szűz = szánalmas nyomi
Én is már 27 vagyok, soha nem volt nőm. Már elegem van...
Sajnos a úgynevezett "szebbik nem" elvárásai olyan magasak, hogy már nem látok más kiutat, csak a prosti.... :(
Egy csalódott ember...
Ennyi f..ságot összehordani egy kérdés alatt...
Hozd ki a külsődből a maximumot, hordj hozzád illő és igényes ruhákat, kezdj el sportolni, olvass könyveket szexről, tanulj meg masszírozni, esetleg foglalkozz tantrával (hogy tovább bírd), járj sokat társaságba, haverkodj nőkkel és ismerd meg a gondolkodásmódjukat, figyelj meg a nőknél sikeres férfiak viselkedését (esetleg keress egy "mentort", aki támogat), flörtölj és kavarj csajokkal bulikban stb.
Senki sem fogja tudni vagy észrevenni, hogy nem szexeltél még, és mire odajutsz, lesz annyi elméleti (kisebb részben gyakorlati) tudásod, hogy nem leszel gondban. Észre se fogják venni, hogy tapasztalatlan vagy, főleg mivel a férfiak nagy része nem egy Casanova az ágyban (csajoktól elég durva sztorikat hallani olyan - tapasztaltnak számító - pasikról, akik önzők és érzéketlenek a szexben és csak a saját kielégülésüket hajszolják, közben meg alap dolgokat nem tudnak).
El is lehet mondani a nőnek, ha kellőképpen felépíted a témát; elmondod, hogy tizenévesen és a húszas éveid elején nagyon gátlásos voltál, de erőt vettél magadon és szépen lassan felépítetted az életedet, szembenéztél a félelmeiddel, stb. Nem szégyenkezve, hanem pusztán a tényeket közölve. De szerintem felesleges az orrukra kötni, úgyse veszik észre, ha ügyes vagy. Hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!