Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ürül ki az agyam ha...

Miért ürül ki az agyam ha nővel kéne beszélni? Olyan vagyok, mint Kiss Ádám a földrajz érettségin.

Figyelt kérdés
Fél órás mosolygással kezdenék, aztán max a paprikáskurmpi recepje megy... A hagymát üvegesre pirítód...
2012. dec. 28. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán azért,ami sok másik srácnál is van,hogy nem tekinted egyenlő félnek a nőt.Hanem magadnál magasabb rendűnek,ami hülyeség.Ki lehet belőle gyógyulni,ha nem rekedsz az önsajnálat mocsarában.
2012. dec. 28. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez van

Ez az én esetben a megfelelési kényszernek tudható be. Túlságosan szeretném azt a lányt megszerezni, rágörcsölök.

Ez fordítva nőknél ugyan így előfordulhat, bár ritkább

2012. dec. 28. 18:44
 3/4 anonim válasza:
Kiss Ádámot de imádom :P amúgy azért mert rágörcsölsz
2012. dec. 28. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szar jellem vagy, nem értesz a nőkhöz, merev vagy, nem tudsz szóban kommunikálni, túlstresszeled az egészet, már nagyon bele vagy zúgva, túlzottan is, és ez miatt a megfelelési vágy megöli az egész személyiségedet. Kb. nulla az esélyed az egészre. Ha ilyen vagy jobb ha feladod, én is azt tettem,hallgass rám. Inkább fizess a nőknek, akkor nem várják el,hogy beszélj, cserébe viszont hághatod őket kedvedre! Ez így a pálya!
2012. dec. 28. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!