Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudom hülye kérdés lesz de ha...

Tudom hülye kérdés lesz de ha lefekszek a barátommal akkor mennyire fogok vérezni?

Figyelt kérdés
Tudom van olyan aki nem is vérzik, vagy van olyan aki épp, hogy egy icipicit. Tudom hülyén fogalmaztam de mivel még csak 16 vagyok nem szeretném ha anyum megtudná, csak félek, hogy összenekem vele az ágyat és meglássa.
2009. aug. 24. 12:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
52%
Mondd el anyádnak. Pár millióan át estek már ilyenen. Hidd el, talán neked is sikerülni fog.
2009. aug. 24. 12:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem mondhatom el mert eltilt a sráctól. Igy sem kedvelik őt. Nem most akarok még vele lefeküdni hanem később, csak előre akarom tudni a dolgokat!
2009. aug. 24. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem lesz nálatok elsősegélycsomag, akkor elvérzel és meghalsz, mikor a barátod elmegy. xD
2009. aug. 24. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
nem tudom miért kell bunkóparasztozni, amikor te is elismerted, hogy hülye a kérdés.
2009. aug. 24. 13:59
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

Nálam a fattimnál volt ez a téma.Aztán rákérdezett,én elmondtam neki,és megoldódott a dolog.:)Nem fogsz belehalni,ha elmondod anyudnak,ne félj.Ha eltilt tőle,találkozol vele titokban.Izgisebb.:D

Amúgy meg,meglátja,és nem meglássa!!!!Bocsi,nem leszólás,csak szúrta a szemem.:)

2009. aug. 24. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:

A vérzés bizony ember függő. Barátnőm annyira vérzett, hogy utána együtt mosta a lepedőt a barátjával és neki fájt is.

Nekem viszont csak 1 kicsit volt kellemetlen és nem is este hanem másnap reggel véreztem egész délig.

Ha elakarod kerülni a kellemetlen helyzetet akkor készíts be egy rossz törölközőt vagy egy tiszta konyharuhát. Ha nem szeretnéd mert utána kínos lenne kimosni vagy ilyesmi akkor használhatsz különféle babatörlőket vagy zsebkendőt. Ezeket le is tudod húzni a wc-n és akkor senki sem fogja megtudni, hogy mi is történt...:)

2009. aug. 25. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!