Tudom hülye kérdés lesz de ha lefekszek a barátommal akkor mennyire fogok vérezni?
Nálam a fattimnál volt ez a téma.Aztán rákérdezett,én elmondtam neki,és megoldódott a dolog.:)Nem fogsz belehalni,ha elmondod anyudnak,ne félj.Ha eltilt tőle,találkozol vele titokban.Izgisebb.:D
Amúgy meg,meglátja,és nem meglássa!!!!Bocsi,nem leszólás,csak szúrta a szemem.:)
A vérzés bizony ember függő. Barátnőm annyira vérzett, hogy utána együtt mosta a lepedőt a barátjával és neki fájt is.
Nekem viszont csak 1 kicsit volt kellemetlen és nem is este hanem másnap reggel véreztem egész délig.
Ha elakarod kerülni a kellemetlen helyzetet akkor készíts be egy rossz törölközőt vagy egy tiszta konyharuhát. Ha nem szeretnéd mert utána kínos lenne kimosni vagy ilyesmi akkor használhatsz különféle babatörlőket vagy zsebkendőt. Ezeket le is tudod húzni a wc-n és akkor senki sem fogja megtudni, hogy mi is történt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!