Elvesztettem a szüzességem, ribancnak tartotok?
20 évesen szűz voltam.
Amikor megismertem a barátomat két hónapja, akkor már mindketten tudtuk, hogy komoly dolog lesz a kezdődő kapcsolatunkból. Már az első pillanattól rá tudtam magam bízni teljesen, mert tudom róla, hogy őszinte és nyílt, ami megmutatkozik a kisugárzásában is.
Két hete voltunk hivatalosan is együtt, sokat csókolóztunk és elkapott minket a hév. Lefeküdtünk, ő volt neki az első.
Nem görcsöltem rá a dolgokra, hogy "Úr Isten, még csak 2 hete vagyunk együtt, várok még vele X hónapot.", hanem teljesen megbíztam benne, úgy éreztem az lenne helyes, ha akkor és ott megtörténne. Ráadásul 20 évesen nagyon vágytam rá, ő 25, nem élek álomvilágban, tudom, hogy ez is nagyon fontos része a kapcsolatnak.
A barátom nem erőltetett semmit, sőt még ő mondta, hogy ha kényelmetlen, nyugodtan álljunk meg.
RIBANCNAK TARTANÁTOK EZÉRT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!