Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvesztettem a szüzességem,...

Elvesztettem a szüzességem, ribancnak tartotok?

Figyelt kérdés

20 évesen szűz voltam.

Amikor megismertem a barátomat két hónapja, akkor már mindketten tudtuk, hogy komoly dolog lesz a kezdődő kapcsolatunkból. Már az első pillanattól rá tudtam magam bízni teljesen, mert tudom róla, hogy őszinte és nyílt, ami megmutatkozik a kisugárzásában is.

Két hete voltunk hivatalosan is együtt, sokat csókolóztunk és elkapott minket a hév. Lefeküdtünk, ő volt neki az első.

Nem görcsöltem rá a dolgokra, hogy "Úr Isten, még csak 2 hete vagyunk együtt, várok még vele X hónapot.", hanem teljesen megbíztam benne, úgy éreztem az lenne helyes, ha akkor és ott megtörténne. Ráadásul 20 évesen nagyon vágytam rá, ő 25, nem élek álomvilágban, tudom, hogy ez is nagyon fontos része a kapcsolatnak.

A barátom nem erőltetett semmit, sőt még ő mondta, hogy ha kényelmetlen, nyugodtan álljunk meg.

RIBANCNAK TARTANÁTOK EZÉRT?

2012. dec. 23. 09:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
*20
2012. dec. 23. 10:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Felnőtt nő vagy, nem bántad meg, ez a lényeg. :)
2012. dec. 23. 10:56
 13/22 anonim válasza:
100%
20 evesen ilyeneket kerdezni...
2012. dec. 23. 11:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Buta kérdés. Miért lennél ribanc? A mai világban ahol a 13-14 éves lányok már szexelnek? És nem két hét után, és érzelem mentesen.

Érezzétek jól egymást!

Boldog karácsonyt!

2012. dec. 23. 11:17
 15/22 anonim ***** válasza:
dehogy vagy! a ribiség teljesen más dolog. akartad, nem bántad meg, nem 13 vagy, semmi kivetni való nincs!
2012. dec. 23. 15:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Szia! Szerelmesek vagytok, szerelmeskedtetek. Nincs ebben semmi rossz, sőt... :)
2012. dec. 23. 23:16
 17/22 anonim ***** válasza:
aaam... mért is lennél az? Tudod mi a ribanc definicioja?
2012. dec. 24. 02:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, itt nagyon sokan nem tudják ám xD

Kérdező:

14 és fél évesen másfél hét ismeretség után bedobtam magam az ágyába. Volt ott minden, a szüzességem csak azért maradt meg, mert nem sikerült a behatolás. Pár hét után bepótoltuk.

10 éve vagyunk együtt...

2012. dec. 24. 08:47
 19/22 anonim ***** válasza:
utolsó,én erre nem lennék büszke,akárhány éve is vagytok együtt...
2012. dec. 24. 08:50
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezt csak azért írtam le, hogy éreztessem, nem azon múlik, ki hány hónapig, évig húzza a dolgot a kapcsolatában, mivel a kérdező azon rágódik, hogy 2 hét után...nem ettől függ.

És ez nem büszkeség kérdése. Ahogy az sem, hogy valaki 25 évesen még szűz...

Járhattam volna rosszabbul is, mert felelőtlen voltam? Persze. De nem így történt (amúgy meg konkrétan a szexet tekintve nem voltam az. A kapcsolatot illetően lehet..

2012. dec. 24. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!