A sokat hokizok és nagyon hamar elmegyek, az miben fog megnyilvánulni az első szexnél?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 18:01
1/5 WhiteLabel válasza:
még be se dugod és már durransz is.
2/5 anonim válasza:
1-es: baromira nem... nekem az első szexnél 4 menetbe telt,mire elmentem... pedig nagyon akartam már a szexet, és a csajt is. Szóval egyáltalán nem törvényszerű,amit mondasz.
3/5 anonim válasza:
Hokizni hokizhatsz de nyújtsad el legalább 30 percre mert velem ugyan az volt amit az első írt elég ciki volt.durván 7 hónapja szeretkezünk a barátnőmmel és mindig rohadt hamar elmentem(2-3 perc)én minden tanácsot megnéztem hogy mit csináljak ellene de a legjobb ha elnyújtod az egészet ezalatt azt értem hogy mielőtt elmész megállsz egy picit.Én kb 2-3 hete csinálom és az ágyba is már 10 percnél tovább bírom.Ez se olyan nagy teljesítmény de jobb a semminél
4/5 A kérdező kommentje:
30perc jézusom :D
oks megpróbálom
2012. dec. 25. 23:44
5/5 anonim válasza:
Legfentebb akkor is hamar elmész. De nekiállsz másodjára is, és az már jó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!