Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan készüljek fel az első...

Hogyan készüljek fel az első együttlétemre a barátommal?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük, hogy ha olyan helyzet adódik akkor már lefeküdhetünk egymással.

Készen állok rá, de valahogy mégis félek. A szülők itthon vannak mindig, de minket sose zavarnak ha együtt vagyunk. Éjjel meg ők úgyis alszanak.

Félek, hogy nagyon összevérzem az ágyneműt és hasonló dolgokat és mennyire lesz fura ha én azt másnap bevágom a mosógépbe és kimosom, illetve ha reggel elmegyünk a barátommal tusolni, mondjuk akár külön külön is. Nagyon ritkán szoktam reggel fürödni.

Illetve milyen más tanácsot tudtok adni, hogyan készüljek fel rá? A védekezés nálam természetes dolog, ezzel ő is tisztában van.

2012. dec. 20. 19:32
 1/8 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha a szüleiddel rendezed le ezt a beszélgetést. pl. kérd meg őket hogy egy délutánra menjenek el valahova, mert szeretnétek kettesben lenni, vagy vmi ilyesmi. Ebből sztem kiderül a lényeg.
2012. dec. 20. 19:35
 2/8 anonim válasza:

Nem tudom, de ha már félelem, aggodalom stb van benned, nem biztos, hogy fel vagy rá készülve :) Ez csak egy egyéni meglátás. Várj vele még egy kicsit, ha már ilyenek sem fognak aggasztani :) meg lehet addig más dolgokat is csinálni, mielőtt durr bele a lecsóba :) Mindenesetre ügyesen gondolkodsz, a védekezésről :) Remélem megoldódik a problémád és elmúlnak a félelmeid, még ha tanácsot nem is tudtam adni :)

26L

2012. dec. 20. 19:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha szüleim elmennek itthonról, akkor is 1 ember marad itthon. Ő nem tud kimozdulni a házból. Sajnos, helyhez van kötve. Viszont ő tőle tartok a legjobban. Mert mostanában nagyon rám van szállva... :/
2012. dec. 20. 19:37
 4/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló, köszönöm!

Most már vártam elég sokat vele. Teljes mértékben ki is ismertem a partnerem.

2012. dec. 20. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
És nála?
2012. dec. 20. 20:10
 6/8 A kérdező kommentje:

a húgával osztoznak egy szobán.

szintén az esetleges vérzés miatt paraznék..

2012. dec. 20. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha csak reggel mentek el tusolni esti szex után az elég fura lesz? Spermában meg vérben fogtok aludni? Bár az első megoldható óvszerrel, utóbbival meg lehet szerencséd lesz és nem fogsz vérezni.

Legyél laza.. bevágod a mosógépbe és kimosod ennyi.. ez az élet rendje.

Felkészülni pl. egy üveg pezsgő kettőtöknek segíthet kicsit ellazulni, valami kellemes zene akár..

2012. dec. 20. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, nála esélyesebb lesz, nincs ott az öreged... a húgát meg le lehet passzolni valami rendezvényre.

Vigyél egy kisebb lepedőt, törülközőt pluszba, és azt terítsd le.

2012. dec. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!