Letezik, hogy elszakadt a szuzhartyam?
Figyelt kérdés
Bocsi az ekezet miatt.
A baratommal ma pettingeltunk, es megujjazott, de nem ereztem, hogy elszakadt volna valami, nem is vereztem es nem is fajt, pedig vagy 8-10 centi az ujja.. Nem ertem. Nem ereztem, hogy lett volna ott szuzhartya._.
Mar tobbszor pettingletunk, es eddig is ez volt..
2012. dec. 21. 18:56
1/8 anonim válasza:
Amíg nem járt benned a barátod farka addig szűznek számítasz..
2/8 anonim válasza:
az elsőnek elméleti síkon igaza, van, attól függetlenül lehet hogy már nincs meg a szűzhártyád.
3/8 A kérdező kommentje:
De az hogy lehet, hogy nincs mar meg? Nem ereztem semmi fajdalmat semmikor, es nem is vereztem._.
2012. dec. 21. 19:13
4/8 anonim válasza:
Szoktál lovagolni? Állítólag a sok lovaglás elszakíthatja..
5/8 A kérdező kommentje:
2 eve lovagoltam kb, 2 honapig..
2012. dec. 21. 19:18
6/8 anonim válasza:
Átszakadhat orvosi vizsgálat vagy tampon használat miatt is.
7/8 A kérdező kommentje:
Orvosi vizsgalaton meg nem voltam, mert nem tervezek meg lefekudni a baratommal. Es tampont sem hasznalok.
2012. dec. 21. 20:12
8/8 anonim válasza:
hülyeség h a lovaglástól elszakadhat. 5,5 évet lovagoltam, és még akkor sem szakadt el anno amikor a pasim 2 ujjal járt bennem -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!