Van valami olyan szer, étel, ital ami bátrabbá tesz és megnyugtat az első alkalom előtt?
Figyelt kérdés
Pl. az jó ha lehúzok egy üveg sört?2009. aug. 23. 19:53
1/11 anonim válasza:
hogyne lenne jó csak ne vidd túlzásba :)
2/11 anonim válasza:
Hát végülis az alkohol oldja a gátlásokat :D a csokoládé nyugtat... hozd össze a kettőt:D
3/11 anonim válasza:
aha pl egy pohár bor:) ne sört attól berúgsz.
4/11 anonim válasza:
én is csináltam, hogy amikor nagyon gátlásos voltam, előtte megittam egy üveg sört, utána sokkal jobb volt, levetkőztem a gátlásaimat, és jobb volt mint az átlagos.
5/11 anonim válasza:
Sört max a focidrukkerek isznak meccs előtt, eszedbe ne jusson, menet közben pisálhatnékod lesz és olyan szagú lesz a képed mint egy cefréshordónak. Valszeg pasi vagy mert ilyen hülyeség csajnak nem jutott volna az eszébe. De van egy javaslatom, a párotokkal közösen dobjatok be egy deci jó félédes vörösbort, A villányi meg az Eger vidéki fajták a legjobbak, jót dumcsizhattok is előtte, megbeszélitek hogy hogyan legyen, hangulat is megjön, és emlékezetesebb lesz, pláne ha neki is ez az első.
Vagy egy feles scotch jéggel. Mert úgy a legjobb.
6/11 anonim válasza:
Egy közös pezsgőzés még romantikus is...
7/11 anonim válasza:
Támogatom a 20:16-os válaszoló ötletét... Közös pezsgőzés, hozzá mondjuk passzol az eper is, és hát azzal el is lehet játszani azért:)
8/11 anonim válasza:
egy üveg tabis bor és csapj a lovak közé
9/11 anonim válasza:
Vigyázz azért a pezsgővel én azért nem azt javasoltam hogy nehogy egymást túlböfögő versenybe fulladjon a dolog. Persze ki lehet keverni belőle de az már nem az igazi.
10/11 anonim válasza:
egy jó kis medina bor :) nekem bevállt egy üveggel....xd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!