Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van valami olyan szer, étel,...

Van valami olyan szer, étel, ital ami bátrabbá tesz és megnyugtat az első alkalom előtt?

Figyelt kérdés
Pl. az jó ha lehúzok egy üveg sört?
2009. aug. 23. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
hogyne lenne jó csak ne vidd túlzásba :)
2009. aug. 23. 19:56
 2/11 anonim válasza:
100%
Hát végülis az alkohol oldja a gátlásokat :D a csokoládé nyugtat... hozd össze a kettőt:D
2009. aug. 23. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
aha pl egy pohár bor:) ne sört attól berúgsz.
2009. aug. 23. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:
én is csináltam, hogy amikor nagyon gátlásos voltam, előtte megittam egy üveg sört, utána sokkal jobb volt, levetkőztem a gátlásaimat, és jobb volt mint az átlagos.
2009. aug. 23. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Sört max a focidrukkerek isznak meccs előtt, eszedbe ne jusson, menet közben pisálhatnékod lesz és olyan szagú lesz a képed mint egy cefréshordónak. Valszeg pasi vagy mert ilyen hülyeség csajnak nem jutott volna az eszébe. De van egy javaslatom, a párotokkal közösen dobjatok be egy deci jó félédes vörösbort, A villányi meg az Eger vidéki fajták a legjobbak, jót dumcsizhattok is előtte, megbeszélitek hogy hogyan legyen, hangulat is megjön, és emlékezetesebb lesz, pláne ha neki is ez az első.

Vagy egy feles scotch jéggel. Mert úgy a legjobb.

2009. aug. 23. 20:11
 6/11 anonim válasza:
100%
Egy közös pezsgőzés még romantikus is...
2009. aug. 23. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Támogatom a 20:16-os válaszoló ötletét... Közös pezsgőzés, hozzá mondjuk passzol az eper is, és hát azzal el is lehet játszani azért:)
2009. aug. 23. 20:30
 8/11 anonim válasza:
egy üveg tabis bor és csapj a lovak közé
2009. aug. 23. 20:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz azért a pezsgővel én azért nem azt javasoltam hogy nehogy egymást túlböfögő versenybe fulladjon a dolog. Persze ki lehet keverni belőle de az már nem az igazi.
2009. aug. 23. 21:05
 10/11 anonim válasza:
egy jó kis medina bor :) nekem bevállt egy üveggel....xd :D
2009. aug. 23. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!