Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szólnátok, ha a barátnőtök...

Mit szólnátok, ha a barátnőtök 20 évesen bejelentené, h még szűz?

Figyelt kérdés
Inkább olyanok írjanak, akik már nem szüzek.
2012. dec. 18. 23:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát figyelj! Azért van különbség szűz és szűz között. Nekem az első kapcsolatomban szűz volt a lány, én is az voltam. Szinte elviselhetetlen volt az önzősége ahogyan sokáig váratott, utána meg finnyáskodott, stb. Én hülye meg ugye szerettem... Ezért sok évig nem is kezdtem szűz lánnyal. Idén azért sikerült beleszaladnom egybe év elején. Bármennyire is érett volt a dologra, és egyfolytában azt hangoztatta hogy neki csak az számít hogy nekem jó legyen, mégsem jutottunk tovább a pettingnél mert totál önző volt tulajdonképpen. De minden területen! Szexuális részen is, randi is csak akkor volt ha én mentem, és akkor telt be a pohár amikor már utasítgatott hogy szépen ezt és ezt csináljam úgy menjek hozzájuk... Aztán pechemre egy újabb szűzbe sikerült belefutnom. Ő mindent megtett, de orgazmuskészsége nem volt és ez a lehető legrosszabb egy pasinak, másrészt meg higiéniai gondok is voltak:S:S úgyhogy ennek is annyi. Most meg ott tartok hogy 2 randi után amin nagyon visszafogottnak ismertem meg egy egyébként tündéri lányt annyira de annyira megkönnyebbültem, hogy a gyanúmmal ellentétben már nem szűz, hogy azt elmondani sem lehet!
2012. dec. 19. 02:09
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Én másfél hónap híján 23 évesen jelentettem be azt, hogy még nem csókolóztam :D. Nagyon paráztam, hogy ciki lesz, meg hogy azt hiszi majd, defektes vagyok, de csodálkozva kérdezett vissza, hogy ez most miért is lenne kínos. Ebből meg nyilvánvalóan következik, hogy lent sem járt még senki...

figyelj, ha szeret, akkor ebből semmi, de semmi gondod nem lesz.

2012. dec. 19. 02:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Velem pont ez volt, mármint én vagyok a lány. Ő is velem egy idős volt. Szerintem az is számít hogy milyen idős a pasi. Mert lehet egy idősebb már nem akar kezdő lánnyal bajlódni. Persze ez bárkinél megeshet.

Ő elmondta hogy inkább tapasztalt nőt szeretett volna, de így alakult... és ezért nem fog eldobni. Aztán jó sokáig együtt voltunk.

Amúgy is csak olyannak érdemes odaadni magad, akit egyáltalán nem zavar hogy szűz vagy! Szóval ez az ő gondja legyen, ne a tied!

2012. dec. 19. 08:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőm lenne, akkor nem hiszem, hogy szűz lenne :-D
2012. dec. 19. 09:13
 15/20 anonim válasza:
Régebben, mikor 19 éves barátnőm bejelentette, hogy szűz én sírtam...
2012. dec. 19. 13:32
 16/20 anonim ***** válasza:
keményen beraknám neki
2012. dec. 19. 16:54
 17/20 A kérdező kommentje:

utolsó előtti ez most komoly? :D ezért miért sírtál?

egyébként köszönöm a válaszokat.

2012. dec. 19. 17:03
 18/20 KiSSuE válasza:
Az én barátnőm is szűz volt, amikor meg volt az első szex közöttünk és én kimondottan örültem neki. Azért is, mert én vagyok neki az első és azért is, mert én kaptam azt a "megtiszteltetést" hogy elvegyem neki. Személy szerint jobban kedvelem a laza szexet, szóval így nem is féltem, hogy esetleg fáj-e neki és nem is fájt. Szóval a véleményem szerint jobb egy szűz (vagy keveset "használt") lánnyal, ha a laza szexre vágysz.
2012. dec. 20. 16:49
 19/20 anonim ***** válasza:
annak a lánynak nem fáj a sex amelyik srácnak kicsi a lomposa
2012. dec. 20. 18:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Az ég világon semmi problámám nem lenne vele. Ettől csak nőne a szememben, mert olyan kis édesek a szűz lányok! :) Bevezetném a szenvedélyes szerelmeskedés izgalmakkal teli világába. ELőször csak türelmesen, megvárva, hogy hogyan is ismeri meg a saját testét általam, majd amikor már akarja keményebben, akkor a répa erőteljesebb irányba kezd vonulni :)

24F

2012. dec. 21. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!