Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom le akar feküdni...

A barátom le akar feküdni velem, pedig én nem szeretném. Miért nem érti meg?

Figyelt kérdés
Én 15leszek a barátom meg 16és fél. Mindenáron le akar velem feküdni, de én nem állok még rá készen. Emiatt sokat veszekszünk.. Velem van a baj?

#Xsksmdncnf
2012. dec. 16. 10:50
1 2
 11/16 gabriell88 ***** válasza:
100%
Én hál istennek egy nagyon jó emberrel vesztettem el a szüzességemet.Türelmes, kedves és megértő volt, pedig 6 év korkülönbség volt köztünk.1 évet és 8 hónapot várt rám.Nem sietettet. Na ezt nevezem én szerelemnek.
2012. dec. 16. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:

az első barátom folyton erőltette a szexet, én pedig várni akartam. végül szakítottam is vele, mert rájöttem, hogy csak a szexre vár. és nem bántam meg, mert utána lett egy másik barátom, 18 évesen, vele vesztettem el, és jó élmény volt! :) az mindig gyanús, ha erőlteti. ha szeretne, várna, közben meg verje ki. elvégre nem 25 éves felnőtt nő vagy, még nagyon fiatal vagy, ha csak 15 LESZEL. nem vagy még érett a szexualitáshoz, túl fiatalon vágnál bele, és hidd el, megbánnád.

a zsarolásnak pedig soha, semmilyen formában ne engedj! aki zsarol=nem szeret.

2012. dec. 16. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Figyelj 14-15 évesen még nagyon korai a testiség,csók max,ölelkezés,de több nem kell.H a barátod nem képes felfogni hogy te ehhez még nagyon gyerek vagy mert éretlen vagy szellemileg lelkileg,és a személyiséged sincs kifejlődve,ráadásul nem is szeretnéd,akkor hagyd a francba nem éri meg vele lenned.
2012. dec. 16. 12:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem Veled van baj, hanem vele! Nehogy engedj neki bármit is úgy, hogy Te nem 100%-osan akarod!!!! Ha bármit erőltet, amit Te nem akarsz, akkor dobd ki, hogy a lába se érje a földet!!!
2012. dec. 16. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Minek pasizol, ha nem akarsz dugni?? Szerinted mit akar egy pasi? Főleg egy kanos kis tizenéves görcs???!!!
2012. dec. 16. 19:09
 16/16 gabriell88 ***** válasza:
100%
15: Nem azért keresünk párt magunknak, hogy csak dugjunk.. Ember minden rendben van veled?
2012. dec. 17. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!