Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most miért zavarja ez? Mások...

Most miért zavarja ez? Mások azt mondták, hogy ezzel semmi gond, erre ő.

Figyelt kérdés

18 éves leszek pár hét múlva és most van az első barátom. ő 21 éves és én nagyon szeretem. egészen tegnap estig azt hittem, hogy ő is, de most már nem tudom.

tegnap este megállítottam, mert már a nadrágomat kezdte gombolni....erre ő kérdezte, hogy most mi bajom. mondtam neki, hogy még szűz vagyok és még nem igazán szeretném megtenni, legalábbis nem ilyen gyorsan...ő meg totál kiakadt, hogy miért nem mondtam neki előbb. de hát csak nem kezdek úgy egy ismerkedést, hogy "heló, xy vagyok, 18 és szűz"

mikor megkérdeztem, hogy miért zavarja, akkor megrántotta a vállát és elment. próbáltam már nagyon sokszor hívni, de nem vette fel.

most ezen komolyan ennyire ki lehet borulni? én azt hittem, hogy nem fogja zavarni.

szerintetek mit tegyek? és ekkora baj, hogy még nem adtam oda magam senkinek? amúgy már megtenném, csak szerettem volna, ha kicsit lassabb. vagy ezzel most valami rosszat tettünk?

amúgy már egy hónapja együtt vagyunk, de eddig csak simogatott, meg csókolóztunk. bár nem is voltunk kettesben este, lehet, hogy akkor már ha van lehetősége akkor előbb is akarta volna?

2012. dec. 13. 19:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%
Azért mert a tapasztalt nőket szeretem, akik már tudják, hogy mitől döglik a légy, vannak igényeim szexuális kultúra terén, olyanok amikhez nélkülözhetetlen a tapasztalat ... évek óta nem kezdek 40 alatti nővel sem ... ott meg elég ritka a szűz :-D ...
2012. dec. 13. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy nem azért volt veled, mert szeretett.

Ilyen után ne kaparj és ne is érezd rosszul magad. Vannak normális fiúk is a világon.

A viselkedéséhez csak annyit fűznék, hogy gyerekesen reagálta le. Később, ha bármilyen konfliktusotok lett volna, nem tudtátok volna megbeszélni. Örülj, hogy még most megszabadultál tőle.

25L

2012. dec. 13. 19:33
 13/22 anonim ***** válasza:
egy honap meg semmi, nem kene ilyen hamar radmasznia.. ha meg az zavarja, hogy szuz vagy, es felsz az egesztol es nem vagy meg kesz arra,hogy odaadd magad neki 1 honap utan, nem erdemel meg egyaltalan.. egy 18 eves szuz lany figyelemre melto:) a baratod reakcioja meg abszolut bunko volt..es nem volt rad tekintettel
2012. dec. 13. 19:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is örülj, hogy viszonylag időben megszabadultál tőle.
2012. dec. 13. 19:49
 15/22 anonim válasza:
csak ki akar használni megbaszni és otthagyni :)
2012. dec. 14. 21:42
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
ti mekkora kcsögök vagytok fiúk! mi az hogy nemm kezdenétek szűz csajjal?-.- szegény lánynak soha ne legyen barátja emiatt mert szűz? mekkora gyökerek vagytok! én totál megértelek kérdező, egyáltalán nem kell semmit elkapkodni, igaz 2 évvel fiatalabb vagyok nálad de nekem sem volt barátom.. ne felejtsd el:) ami nem kell add oda a rászorulóknak
2012. dec. 16. 10:04
 17/22 daftpunk válasza:
Én több mint 2 hónapot vártam... :)
2012. dec. 16. 10:35
 18/22 anonim ***** válasza:
7%

#16: Had döntsem már el én, hogy kezdenék -e, vagy sem! Miért kell azért leköcsögözni, mert én így szeretem? :-P

Egyébként meg lehet 16 éves koromban kezdtem volna ... de már 18 évesen nem :-P

2012. dec. 16. 12:15
 19/22 anonim ***** válasza:
57%

# 16

Ugyanezt elmondhatnám és el is mondom,hogy ti milyen köcsögök vagytok lányok,hogy szűz pasikkal nem kezdtek ki...

Először is vizsgáld meg a körülötted lévőket és csak azután osszad ezért a fiúkat!

2012. dec. 16. 19:23
 20/22 anonim ***** válasza:
*Ja és bocs! Nem tettem hozzá, hogy így 38 évesen meg már talán érthető, hogy nem szeretnék ...
2012. dec. 16. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!