Most miért zavarja ez? Mások azt mondták, hogy ezzel semmi gond, erre ő.
18 éves leszek pár hét múlva és most van az első barátom. ő 21 éves és én nagyon szeretem. egészen tegnap estig azt hittem, hogy ő is, de most már nem tudom.
tegnap este megállítottam, mert már a nadrágomat kezdte gombolni....erre ő kérdezte, hogy most mi bajom. mondtam neki, hogy még szűz vagyok és még nem igazán szeretném megtenni, legalábbis nem ilyen gyorsan...ő meg totál kiakadt, hogy miért nem mondtam neki előbb. de hát csak nem kezdek úgy egy ismerkedést, hogy "heló, xy vagyok, 18 és szűz"
mikor megkérdeztem, hogy miért zavarja, akkor megrántotta a vállát és elment. próbáltam már nagyon sokszor hívni, de nem vette fel.
most ezen komolyan ennyire ki lehet borulni? én azt hittem, hogy nem fogja zavarni.
szerintetek mit tegyek? és ekkora baj, hogy még nem adtam oda magam senkinek? amúgy már megtenném, csak szerettem volna, ha kicsit lassabb. vagy ezzel most valami rosszat tettünk?
amúgy már egy hónapja együtt vagyunk, de eddig csak simogatott, meg csókolóztunk. bár nem is voltunk kettesben este, lehet, hogy akkor már ha van lehetősége akkor előbb is akarta volna?
Egyértelmű, hogy nem azért volt veled, mert szeretett.
Ilyen után ne kaparj és ne is érezd rosszul magad. Vannak normális fiúk is a világon.
A viselkedéséhez csak annyit fűznék, hogy gyerekesen reagálta le. Később, ha bármilyen konfliktusotok lett volna, nem tudtátok volna megbeszélni. Örülj, hogy még most megszabadultál tőle.
25L
#16: Had döntsem már el én, hogy kezdenék -e, vagy sem! Miért kell azért leköcsögözni, mert én így szeretem? :-P
Egyébként meg lehet 16 éves koromban kezdtem volna ... de már 18 évesen nem :-P
# 16
Ugyanezt elmondhatnám és el is mondom,hogy ti milyen köcsögök vagytok lányok,hogy szűz pasikkal nem kezdtek ki...
Először is vizsgáld meg a körülötted lévőket és csak azután osszad ezért a fiúkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!