Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szeretnék neki örömet okozni...

Szeretnék neki örömet okozni (Orál) de nem tudom hogyan "fogjak hozzá". Tipp?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és szűz.a barátom 25 éves.tudom nagy a korkülönbség...nem erőlteti az együttlétet,pettingelünk,de inkább csak ő kényeztet,mert nagyon gátlásos vagyok és nem merek kezdeményezni,irányítani vagy bármit.Szeretnék neki örömet okozni(Orál)de nem tudom hogyan "fogjak hozzá".tudnátok -részletes-tanácsot adni?
2009. aug. 21. 20:02
 1/4 igabcsy válasza:

ezt olvasd el.

[link]

2009. aug. 21. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Először is,ha gátlásaid vannak mellette akkor lehet h még nincs itt az ideje(nem bízol meg benne teljesen v vlmi hasonló).

De ha úgy érzed igen,akkor hozzáfoghatsz mondjuk a hasát puszilgatni,aztán folyamatosan mész lefele(gatyakigombolás meg hasonlók),és ha ott vagy először csak puszilgatod a környékén majd nekilátsz a "sűrűjének".

;)

Sok sikert :)

2009. aug. 21. 20:07
 3/4 anonim válasza:
24%
Gyere megmutatom..:-)
2009. aug. 21. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
25 éves, és van kellő gyakorlata, akkor kérd meg, hogy irányítson. Egy szexben jártas pasi simán tudja közölni veled mikor, mit és hogyan tegyél, még ha orális kielégítésről van szó akkor is.
2009. aug. 21. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!