Lovaglás közben tényleg sérülhet a szűzhártya?
Szijasztok!
Versenyszerűen díjlovagolok, és van egy saját lovam amit minden nap lovagolnom kell.Azt olvastam vhol h lovaglás közben sérülhet a szűzhártya...milyen mértékben?Át is szakadhat?Ez tényleg igaz?:S 14/L
Az, hogy meg van rá a lehetőség, nem jelenti azt, hogy mindenkinél meg is történik. Ha már valakinél volt ilyen, akkor a lehetőség fennáll, és igen, volt már ilyen, tehát nem lehetetlen.
Ettől függetlenül a szűzhártya ilyetén sérülése nem jelenti a szüzesség elvesztését. A szüzesség valójában az érintetlenséget is jelenti, tehát, hogy az illetőnek nem volt még szexuális kapcsolata. Az én szememben az ép szűzhártyájú olyan lányok, akik rendszeresen élnek orális szexszel, vagy akár csak pettinggel is, nos, azok nem éppen szüzek már. Ez csak egy technikai részlet, aminek régen viszont nagy jelentőséget tulajdonítottak. Elég nagy keserűségére az olyan nőknek, akiknek tényleg valami más okból sérült meg, illetve, akiknek olyan rugalmas volt, hogy szakadás helyett csak tágult. Könnyen az életébe is kerülhetett csórikámnak.
szia!
én 15 éves vagyok, díjugrató:)(én is versenyzem és aerobikozom is, nekem átszakadt..nőgyógyásznál voltunk és azt mondta hogy igen valószínű..de ez bármilyen sporttól megeshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!