Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szóval én több ismerősömnek...

Szóval én több ismerősömnek azt hazudtam hogy, már nem vagyok szűz, mert megkérdezték és nem mondhattam azt h szűz vagyok. Mert az már cikinek számit manapsááág. Ha 16évesen szűz az ember?

Figyelt kérdés
barátom nincs akivel elveszithetném,akárkivel meg mégsem akarom.Olyannal akarom aki szeretek. Stb. és szerintetek mitcsináljak? Hazudjam továbbra is hogy szűz vagyok?
2012. dec. 8. 02:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Az számít cikinek, hogy Te is cikinek gondolod, hogy szűz vagy!!!
2012. dec. 8. 10:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha szűz vagy akkor mond azt,hogy szűz vagy már ne haragudj de szerintem sokkal hamarabb fognak azért lenézni,mert már nem vagy szűz 16 éves gyerekként,mint ha az vagy. Aki azért piszkál,mert neked van önbecsülésed és eszed és nem feküdtél még senki alá,az egy nagyon éretlen gyerek még az ő véleményére meg nem kell adni.
2012. dec. 8. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:
16 évesen miért lenne ciki? Én 19 évesen vesztettem el,és meg sem fordult a fejembe,hogy ez ciki lenne. Egyszerűen csak azzal akartam elveszteni,akit igazán szeretek.Szerintem még várhatsz vele nyugodtan,és szerintem nem kell letagadni,ha szűz vagy még.És csak annak ad majd oda magad,akit igazán szeretsz,ne az első pasival,akivel összejössz.
2012. dec. 8. 12:34
 14/19 anonim válasza:

Jobb, ha az igazat mondod, mert előbb utóbb megjön a nagy Ő akinek tartogatod, nehogy pont emiatt kerüljétek el egymást.

Amúgy 19é L vagyok és szűz. Az ismerőseim így fogadnak el.

2012. dec. 8. 14:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Jah hát az Amerikai pite stb óta tudjuk h 18 évesen aki még szűz az gáz - persze ez fiúkra hatványozottan igaz. amennyire észreveszem lányoknál még mindig kicsit előny, ha valaki megőrzi a szűzességét :)

Sztem smemi gond nincs ezzel h ezt hazudod, találj ki történeteket amikre irigykednek, azt jólvan. Én mikor 19 évesen is szűz voltam (modnjuk én fiú vagyok), akkor már elkezdtem azt kamuzni h nem vagyok az, és kitaláltam mindenféle perverz történetet amire persze mindenki irigykedett csak :D olyan hülyék az emberek, ítélkezni tudnak csak, de ahogy kamuzol vmit máris irigykednek, ez a jó a kamuzásban :D átverni a sok barmot :)))

2012. dec. 8. 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Az a ciki hogy ilyet kérdezel-.-

Elárulok egy titkot:senki nem szereti a használt dolgokat:D

A párom büszke volt rá hogy ő volt nekem az első(én is neki),sőt mostanában inkább becsülendő hogy nem teszed szét mindenkinek a lábadat.

Ne azt nézd hogy minél hamarabb elveszítsd hanem azt hogy olyannal legyél először akivel nem csak a szexről fog szólni az egész.

Én annak idején kimondottan büszke voltam rá hogy szűz vagyok,most pedig arra hogy a párom vette el a szüzességemet.

19/L

2012. dec. 8. 17:50
 17/19 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki, és ha szűz vagy? Mi van akkor? Nem fog összedőlni a világ. Azzal nincsen semmi baj, hogy várni akarsz és olyannak adni aki szerinted tényleg megérdemli, hiszen a szüzességedet csak egyszer veszítheted el! Nekem is van olyan osztálytársnőm aki már 14 évesen elvesztette, nem mintha engem ez túlságosan izgatott volna..

Figyelj, én nem ítélkezem, de ha a helyedben lennék én nyíltan bevallanám volna, hogy szűz vagyok.

Remélem, hogy ha csak egy kicsit is de tudtam segíteni, ha kérdésed van nyugodtan írj rám. :)

L/16

2012. dec. 8. 21:07
 18/19 A kérdező kommentje:
és igen a barátnőim elvesztettéék.és nyaggatnak vele h nekem is ideje lenne de ők fiatalbbak én meg idősebb vok.és akivel most össze jöttem örül h szűz vagyok.szerintetek mért örül h szűz vagyok?
2013. jan. 13. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:

mert ő lesz neked az első,hiába mondják egy csomóan hogy nyugodtan dugjál annyi emberrel amennyivel csak tudsz,hogy beszítsd el hamar,az ilyen lányok nem kellenek sokáig

a fiúknak megtiszteltetés ha ők lesznek az elsők egy lánynál,az én párom is így volt vele,és tisztelt érte hogy szűz voltam,örült hogy nem egy olyan lány lesz az övé aki bárkinek szétteszi a lábát

19L

2013. jan. 13. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!