Szóval én több ismerősömnek azt hazudtam hogy, már nem vagyok szűz, mert megkérdezték és nem mondhattam azt h szűz vagyok. Mert az már cikinek számit manapsááág. Ha 16évesen szűz az ember?
Jobb, ha az igazat mondod, mert előbb utóbb megjön a nagy Ő akinek tartogatod, nehogy pont emiatt kerüljétek el egymást.
Amúgy 19é L vagyok és szűz. Az ismerőseim így fogadnak el.
Jah hát az Amerikai pite stb óta tudjuk h 18 évesen aki még szűz az gáz - persze ez fiúkra hatványozottan igaz. amennyire észreveszem lányoknál még mindig kicsit előny, ha valaki megőrzi a szűzességét :)
Sztem smemi gond nincs ezzel h ezt hazudod, találj ki történeteket amikre irigykednek, azt jólvan. Én mikor 19 évesen is szűz voltam (modnjuk én fiú vagyok), akkor már elkezdtem azt kamuzni h nem vagyok az, és kitaláltam mindenféle perverz történetet amire persze mindenki irigykedett csak :D olyan hülyék az emberek, ítélkezni tudnak csak, de ahogy kamuzol vmit máris irigykednek, ez a jó a kamuzásban :D átverni a sok barmot :)))
Az a ciki hogy ilyet kérdezel-.-
Elárulok egy titkot:senki nem szereti a használt dolgokat:D
A párom büszke volt rá hogy ő volt nekem az első(én is neki),sőt mostanában inkább becsülendő hogy nem teszed szét mindenkinek a lábadat.
Ne azt nézd hogy minél hamarabb elveszítsd hanem azt hogy olyannal legyél először akivel nem csak a szexről fog szólni az egész.
Én annak idején kimondottan büszke voltam rá hogy szűz vagyok,most pedig arra hogy a párom vette el a szüzességemet.
19/L
Szerintem egyáltalán nem ciki, és ha szűz vagy? Mi van akkor? Nem fog összedőlni a világ. Azzal nincsen semmi baj, hogy várni akarsz és olyannak adni aki szerinted tényleg megérdemli, hiszen a szüzességedet csak egyszer veszítheted el! Nekem is van olyan osztálytársnőm aki már 14 évesen elvesztette, nem mintha engem ez túlságosan izgatott volna..
Figyelj, én nem ítélkezem, de ha a helyedben lennék én nyíltan bevallanám volna, hogy szűz vagyok.
Remélem, hogy ha csak egy kicsit is de tudtam segíteni, ha kérdésed van nyugodtan írj rám. :)
L/16
mert ő lesz neked az első,hiába mondják egy csomóan hogy nyugodtan dugjál annyi emberrel amennyivel csak tudsz,hogy beszítsd el hamar,az ilyen lányok nem kellenek sokáig
a fiúknak megtiszteltetés ha ők lesznek az elsők egy lánynál,az én párom is így volt vele,és tisztelt érte hogy szűz voltam,örült hogy nem egy olyan lány lesz az övé aki bárkinek szétteszi a lábát
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!