15évesen ciki a szüzesség elvesztése? Mi a normális időszak?
a normális időszak az amikor szerelmes vagy,ilyen értelmi szinttel viszont inkább várjál még vele
hogy a halálba lenne ez ciki?????
Hát nekem nemvolt semmi extra :D nem nagyképűségből mondom..lehet hogy az volt az első, de már nem is emlékszem.. pedig csak 3éve volt.
14 voltam
fiú
Szerintem az a ciki, ha azért teszed meg, merthogy a barátnőid már nem azok és nem akarsz kilógni. Vagy mert a barátod azt mondja hogy nem szereted eléggé ha nem teszed meg, illetve azzal fenyeget hogy elhagy.
Szerelemből kell, hogy megtörténjen, és nem 1 hónap után....
Én annak idején 19 évesen vesztettem el, 4 hónap után, nagyon szerelmes voltam... Az már más kérdés, hogy a srácnak csak trófea voltam, és utána szakított is velem.
Rákérdeztem miért akart megkapni olyan csajt aki nem egy hét után fekszik le vele, és csak nyűg. Erre azt mondta, hogy ő a kihívásokat szereti, és 1 évet is várt volna...:P
Most 26 éves vagyok, 2 és fél éves kapcsolatban 1 éve házasként, ő a 7. olyan férfi az életemben akivel lefeküdtem, és az is marad:)
voltak kalandjaim is, amiből valamit megbántam, valamit nem.... az embernek tapasztalatokat kell szerezni, de azért nem szabad minden jöttmenttel ágybabújni aki szépen néz rád.
és igen, soknak érzem ezt a számot, de ez van. az ember sokszor hoz rossz döntéseket, amit később megbán, de ha nem járom be az utat, talán most nem lennék ilyen boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!