Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nagyon durva? Ha igen hogy...

Ez nagyon durva? Ha igen hogy tudok segíteni?

Figyelt kérdés
Az LB-m 13 éves és 3 hónapos. A 13 szülinapi buliján (szülők elüldözve:)) lefeküdt a 15 éves barátjával.Épp megvolt neki és már 11 évesen menstruált. nem érezte jól magát végzett egy tesztet és pozitív lett! Mit csináljunk? Írjatok bármit csak segítsetek!!!

2012. dec. 5. 16:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon durva, ugyanis 14 éves kor alatt büntetendő a szexuális aktus. És volt már olyan, hogy mindenféle jogvédő szervezetek beleavatkoztak egy hasonló ügybe, és a lánynak pereskedni kellett, hogy elvetethesse a babát.

Első körben természetesen a szülőknek kell mindent szépen elmondani.

2012. dec. 5. 17:01
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálj neki a babához :)
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nem tudom Sajnálni...
 4/31 anonim ***** válasza:
96%
Mi lesz a baba neve?
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Irány a nőgyógyász!
2012. dec. 5. 17:02
 6/31 anonim ***** válasza:
97%

én se tudom sajnálni.

túl hamar akartok felnőni.

szülők, utána nőgyógyász. rendőrség, mert még nincs 14.

egy életre elmegy majd a kedve a felelőtlen szextől.

2012. dec. 5. 17:03
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
El kell mondani a szülőknek, de eljárás lesz belőle, hiszen még nincs 14. Gratulálhatsz neki, hogy ennyi esze volt. Aláírom, hogy szexel, ma már minden megy az ilyen éretlen gyerekeknek, de hogy védekezés nélkül... Fantasztikus...
2012. dec. 5. 17:03
 8/31 DiMalto ***** válasza:
100%
gratulálj neki..... ha ennyi esze van megérdemli!!! az ilyen dilis tyúkokat nem lehet sajnálni,felnőttnek érezte magát a szexhez akkor egy gyerekhez is annak kell lennie.........érdemes egy fényképet csinálni a boldog apuka arcáról mikor közlitek vele a jó hírt!!!
2012. dec. 5. 17:04
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Első legyen az, hogy szóljatok a szüleinek.

Elég felelőtlen volt ez tőle, és a fiútól is.

Szerintem csak akkor büntetendő ha a fiú 17-8 éves(vagy 18éven felüli)

Úgy,hogy csak 2 évvel idősebb szerintem nem fognak eljárást indítani ellene de meg lehet próbálni, mert ez elég durva.

Hogy lehet ilyet ? Fel vannak egyáltalán világosítva ezek a magukat felnőttnek gondoló porontyok?

Én szégyellném a helyében magam. Most aztán félhet rendesen,attól is,hogy elvetethetik -e a gyereket, vagy meg kell e szülnie.

2012. dec. 5. 17:11
 10/31 anonim ***** válasza:
91%

megmondó kapitány szerint:

jobban járt volna ha lenyeli

2012. dec. 5. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!