Van itt olyan, aki megbánta, hogy azzal/akkor/úgy
vesztettel el a szüzességét, akivel történt?
Figyelt kérdés
Mi volt benne a rossz? Hány éves voltál? Ha rossz személlyel történt, mi volt vele a baj? Így utólag visszagondolva volt ráutaló jel, amit akkor nem vettél észre, hogy nem vele kellett volna megtörténnie? Pls, kor és nemet is írjatok!
nekem ,,érdekes" a történetem, mert tavaj, 16 évesen vesztettem el egy parkba egy csajjal részegen, nemis jártunk. Az volt benne az ,érdekes", hogy olyan részegek voltunk, hogy se ő se én nem emlékeztünk biztosan arra, hogy szexetünk (más volt) és valszeg ezt már sose tudom meg, hogy a mostani barátnőmmel vesztette e el, vagy a tavaji csajjal. 17/F
2009. aug. 19. 13:52
2/16 anonim válasza:
a lényeg kimaradt, megbántam, hogy olyan részeg voltam és így történt.
2009. aug. 19. 13:54
3/16 anonim válasza:
Én 17 évesen már nem bírtam tovább, elmentem egy k@rvához, aki se szép, se ápolt, se fiatal nem volt. Az egész 5 perc volt és ráment egy heti zsebpénzem. Rohadtul megbántam, hogy nem voltam elég türelmes, ez azóta is kihat az életemre. Semmi sem hasonlítható ahhoz, amikor azzal szeretkezel, akit szeretsz és ő is téged. 30/F
2009. aug. 19. 15:32
4/16 anonim válasza:
16,5 focista társaság házibuli és alkohol áldozata. Megbántam, mert az egész futballcsapat erről beszélt. Sokáig meg is maradt a történet a fiúk között.
2-3hónap eltelte után, egy délelőtt a suliban barátnőm megkérdi, hogy igaz-e.. :S Úgy süllyedtem, mint a mézben a kiskanál.. :$
Az alkohol feloldott.. meg télleg régóta vágytam a szexre.
Mindenre emlékszem.
Azóta is jó viszonyban vagyok a sráccal, és a futbalistákkal is.
18 leszek szept.ben, 3 sráccal voltam eddig
2009. aug. 19. 21:11
5/16 anonim válasza:
Én 15 voltam és azért bántam meg, mert utólag jöttem rá, hogy nem is voltam szerelmes, csak egy kíváncsi kis bakfis lány , ezután volt mégegy barátom akivel szexeltem,rá egy évre megismertem az igazi szerelmem egy fiút, aki akkor 19 volt és neki én voltam az első.Vele élveztem először igazán a szexet, mert tényleg fülig szerelmes voltam.Ez a fiú azóta a férjem és van 3 gyerekünk.De én mái napig bánom, hogy előtte volt 2 másik fiú az életemben.Bár megtartottam volna neki magam.32/L
2009. aug. 25. 15:50
6/16 anonim válasza:
14.Az volt benne a rossz,hogy én nem akartam...Hát,volt.Pl.: Állandóan hazudott,én meg naiv voltam és elhittem.Ő volt az első,akivel csókolóztam.Aztán...egyik éjjel eszébe jutott,hogy még nem dugott meg.Én nem akartam,ellenkeztem,satöbbi.Tisztán emlékszem mindenre,mivel beleégett az agyamba az az este...
15/L
2009. aug. 25. 15:50
7/16 anonim válasza:
Az ilyen faszt én tuti feljelenteném.
2009. aug. 25. 16:01
8/16 anonim válasza:
Vagy csak orálosan izgatnám had örüljön és megharapnám neki.Az tuti.....
2009. aug. 25. 16:02
9/16 anonim válasza:
Bocs :orálisan
2009. aug. 25. 16:02
10/16 anonim válasza:
Én 17 voltam, a ló 14. Akkor jó ötletnek tűnt, mai fejjel nem tenném meg újból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!