Ma hajnalban történt meg az első alkalom, nem folyt vér, nem is fájt. Délután viszont vérezni kezdtem. Lehetséges, hogy azért vérzek, vagy ez mensi?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 18:01
1/5 A kérdező kommentje:
17/L
2012. dec. 2. 18:03
2/5 anonim válasza:
menstruációs vérnek egészen más állaga van, mint a szüzességkor való vérzésnek.
ha a szűzhártyád miatt, vagy a felsértett hüvelyfalad miatt vérzel, akkor az igazi piros vér és folyós, mint amikor megvágod magad, vagy barnafolyás szerű.
a menstruáció meg, hát tudod egészen másfajta vér.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem igazán tudok hirtelen különbséget tenni a kettő között, csak arra szeretnék választ kapni, hogy egyáltalán lehetséges-e, hogy akkor nem véreztem és kb. 12 óra múlva meg igen.
2012. dec. 2. 18:20
4/5 anonim válasza:
en is igy voltam pont, tegnapelott delutan tortent es estere vereztem, nyugi van
5/5 anonim válasza:
van ilyen persze. teljesen normális (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!