Szerintetek ciki? (további ifóért katt)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerointetek ciki, ha a bátyám 23 évesen szűz? Még sose volt barátnője sem. lehet, hogy meleg? csak nem? És egy csajra mondta, hogy milyen jól néz ki meg minden, nade az lady gaga volt akinél most nem tiszta h micsoda.Kösz a segítséget, amúgy ha lehet a korotokat és a nemeteket is tüntessétek fel.Köszi
2009. aug. 18. 13:40
1/12 anonim 

válasza:

Hát.. nehézkes megmondani de írhatnál a hátteréről h-h tellik el 1napja mert ha gépezik nappaltól virulásig akk szimplán nem érdekli még a szerelem, 23évesen meg abszolút nem gáz majd ha 28évesen is így maradna akk lehet gondolkodni h van-e vmi.
2/12 anonim 

válasza:

ha mondjuk templomba járna meg stb akkor talán nem
3/12 anonim 

válasza:

nem ciki csak kicsit fura. barátnője sem volt még?
4/12 A kérdező kommentje:
Nos gyakran gépezik. De jár buliba is néha meg minden. Soha nem volt barátnője. Jah és Ateista tehát isten ebbe nem szól bele. :)
2009. aug. 18. 14:29
5/12 anonim 

válasza:

Nem értem miért mondod, hogy lady gaga nem tiszta hogy mi.....Ja mert egy kép van rola neten elmosodva 10méterről mintha ott lenne valami?:DPhotohsoppal- 3perc alat négy p.inát csinálok magamnak:D lady gaga-rol most jelentek meg fürdőruhás képek amerikába egy olyasmi ujságba mint itt a ckm azon csak látszana...na De hogy 23 évesen szűz az tényleg furcsa. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Hát az. A lady gagássat csak drámai hatásként tettem a kérdéshez. Amúgy szerintem is fura. De azért még várom a válaszokat.
2009. aug. 18. 15:10
7/12 anonim 

válasza:

Fiúval láttad már? Mert ha nem, akkor nem is b*zi.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem láttam. Kösz, hogy megnyugtattál e téren :)
2009. aug. 18. 17:48
9/12 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy csak egyszerűen nem beszél a nemi életéről neked? Lehet már 12 évesen elvesztette a szüzességét csak nem kötötte az orrodra... =)
10/12 A kérdező kommentje:
Nos ez teljeséggel kizárt. Egyrészt mert ilyent nem titkol előlem. Radásul tudja h gáznak tartom egy kicsit és piszkálom is vele. És panaszkodik h nem jön össze. Szóval nem hiszem h titkolná.
2009. aug. 19. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!