Ti furán néznétek a barátnőtökre, ha azt mondaná nektek, hogy 20 évesen még szűz? Mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, sokan szépnek tartanak. Lett volna már rá lehetőségem, de én nem akartam olyannal elveszíteni, akit nem szeretek. Szerintetek ez hülyeség?2012. nov. 29. 16:53
11/18 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha egyszer egy ilyen lánnyal sodorna össze az élet.
12/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Sőt! Nagyon is örülnék a dolognak :)
13/18 Thom12 válasza:
Én is örülnék neki!
Nem is félek, hogy én legyek az első!
De pont itt olvastam egy esetet, ahol
a lány ezt nem közölte "jó előre a
barátjával", jártak egy darabig, majd
az egyban mondta a lány, hogy ő
még szűz. A csávó kipantant mellőle
felöltözöt és eltünt, mint szürke
szamár a ködben.
Nem szeretném ha holnap téged
kéne mindannyiunknak vígasztali!
Ugye érted?
14/18 anonim válasza:
Én barátnőm is 20 éves, és még szűz :D
Volt bennem némi férfias öröm mikor megtudtam, de amúgy meg különösebben nem számít.
15/18 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, hogy ennyien örülnek/örülnének neki :) bár még mindig nem tudom miért.
El fogom neki mondani még mielőtt arra kerülne a sor, nem szeretném, ha váratlanul érné. Remélem megérti majd.
2012. nov. 29. 17:34
16/18 anonim válasza:
Azért örülnek neki, mert legalább nem vagy egy r*banc akit mindenki megkaphat két kedves szóért cserébe. Na meg úgy látom gondolkozol is! ez se hátrány.
17/18 anonim válasza:
17:10-es vagyok. Kielégítve kíváncsiságod, elárulom. Azért, mert én is szűz vagyok, így kifejezetten izgató lenne a gondolat, hogy mindketten elsők lehetünk a másiknak :)
18/18 anonim válasza:
Így helyes, hogy olyannal veszítsd el, akit szeretsz és akiben megbízol. Ha van barátod, miért ne mondanád el neki? Feltételezem, azért vagy vele, mert megbízol benne. Ha pedig megbízol benne, nyugodtan elmondhatod neki. Én örülnék egy ilyen lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!