Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan igazságtalan az...

Miért olyan igazságtalan az élet, hogy amelyik férfi 20 év felett szűz, egyszerűen egyedül marad?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 08:41
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
9%
Ha 20 felett szűz vagy, akkor csúnya vagy, és azért maradsz egyedül ezután is. Viszont ha véletlenül mégis találsz olyan csajt, akinek kellenél, eszedbe ne jusson elmondani neki, h szűz vagy, még utólag se!
2012. nov. 28. 09:26
 22/49 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a szőke vagy fekete hajú lányok tetszettek igazán. Lassan 40 éves leszek és most van először nem barna hajú barátnőm. Ennyit számít.

Én is szőkésbarna vagyok, de egy ideje már ki merem nyitni a számat. Sosem problémáztam olyan hülyeségeken, mint te. De nem is vártam, hogy engem szedjenek fel.

2012. nov. 28. 09:28
 23/49 anonim ***** válasza:
87%

Kerdezo ez ugye most nem komoly kerdes???

Komolyan ugy gondolod hogy a hajad szine miatt nem kellesz senkinek???

2012. nov. 28. 10:03
 24/49 anonim ***** válasza:
58%

Azért olyan igazságtalan,mert te nem vagy férfi,csak egy

hisztis kisfiú,aki szereti sajnáltatni magát,hátha valaki megsajnálja,és elveszi a szüzességét!

Istenem!

Hibáztasd az életet,meg nőket,meg az időjárást,hisz úgy könnyebb,mint magadban keresni a hibát,vagy a sarkadra állni,ugye?

2012. nov. 28. 10:07
 25/49 anonim ***** válasza:
52%

Heh! Én is 24 éves, szőkésbarna hajú vagyok. és szintén szűz. Beleőrülök ebbe az állapotba. :((

Voltak lányok az életemben, de hát.... amint lesz lóvém irány egy prosti. Szerintem te is tedd ezt!!!

2012. nov. 28. 10:32
 26/49 anonim ***** válasza:
23%
Istenem,én nem vagyok egy Brad Pitt,világéletemben csendes,visszahúzódó fiú voltam,mégis volt 3 barátnőm,és mindegyikkel lefeküdtem 17-18 évesen,ki hülye a szexhez,az tényleg inkább fizessen érte.
2012. nov. 28. 10:45
 27/49 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés nem igaz, ráadásul hatalmas baromság.

A hiba az Ön készülékében van, nem is kicsit...

2012. nov. 28. 11:12
 28/49 anonim ***** válasza:
58%

Jaj de imádom ezt a siránkozást... Egy időben én is nehezen viseltem, hogy rám se nagyon néztek, meg aki nekem kellett, az foglalt volt... Mit csináltam? Összeszedtem magam, rendbe tettem a gondolataimat, megtanultam optimistán élni. Az elhatározástól számítva másfél évvel később összejöttem első barátnőmmel.

Fontos, hogy mit gondoltok magatokról - nagyon könnyen levágja egy lány, ha valami nincs rendben fejben. Senki sem akar egy idegronccsal lenni, gondolom ti sem. Tisztában kell lenni az értékeitekkel, hibáitokkal - bár lehet, hogy ez elég közhelyes, de tényleg így van.

Már ha csak az ősi dolgokat vesszük: egy lány biztonságot és jó társaságot keres. Valakit, aki magabiztos, akin látszik, hogy rá lehet támaszkodni. Nem egy magába fordult önsanyargató roncsot, aki mellett ő maga is valószínűleg tönkremenne. Férfiak vagytok, hát viselkedjetek is férfihoz méltóan. És ne aggódjatok, nem kell nagydumásnak lenni. Vagy nem ezt keresi a lány, vagy úgyis megered a nyelvetek, ha összeilletek :)

Ja, és ne számítsatok arra, hogy egy lány kezdeményezni fog. A sült galamb ritkán repül, ha biztosra akartok menni, összeszeditek magatokat és magabiztosan ismerkedtek. Na persze az is egy külön tudomány, hogy hogyan ne rohand le rögtön a kiszemeltet...

Lényeg a lényeg: ne siránkozz, légy magabiztos, mosolyogj!, és hidd el magadról, hogy te is épp annyit érsz, mint bárki más. A külső számít, de nem annyit, mint sokan gondolnák. Ne keserítsenek el a kudarcok, RENGETEG szingli lány van, csak körül kell nézni és nem magadba fordulva keseregni. Na és persze nem árt egy kis szerencse sem.

Próbáltam összeszedni a mondandómat, de útközben alakult, úgyhogy sorry, ha néha kissé zavaros.

21/F, akinek barna, hosszú haja van, nagy beszélőkéje viszont nincs.

2012. nov. 28. 11:20
 29/49 anonim ***** válasza:
24%

azért nem vesznek rólad tudomást, mert látják, hogy egy gyökér vagy aki a sült galambra vár.

ahelyett, hogy rinyálsz talán megpróbálhatnál ismerkedni és nem csak elmélkedni arról hogy miért nem futnak utánad

2012. nov. 28. 12:16
 30/49 anonim válasza:
52%
Van egy gyanúm kérdező, hogy nem vagy helyes babarcú, minimum 175 feletti magas (igen, pl a love.hun 30 lányból 26 lány ideálja mellett ott volt, hogy minimum 175 magas pasi kell) jó megjelenésű, magabiztos srác. Sajnos rossz világot élünk.
2012. nov. 28. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!