Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan igazságtalan az...

Miért olyan igazságtalan az élet, hogy amelyik férfi 20 év felett szűz, egyszerűen egyedül marad?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 08:41
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Nekem sose volt barátnőm. Valószínűleg egy ritkán elrontott, csúnya selejt vagyok.
2012. nov. 28. 08:57
 12/49 A kérdező kommentje:
És akkor kapom az idióta haverjaimtól a nyugtatást, hogy simán lehetne barátnőm, és csajozzak nyugodtan...
2012. nov. 28. 08:58
 13/49 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy sosem volt barátnőd, nem jelenti azt, hogy ezután sem lehet.

De valószínűleg vannak akadályok az életviteledben vagy a személyiségedben, amik gátolnak az ismerkedésben. Ezeket kellene felderíteni, és változtatni rajtuk, mert a sült galambra tényleg hiába vársz.

2012. nov. 28. 08:59
 14/49 anonim ***** válasza:
91%

Ez a kérdés így egyszerűen nem igaz. Nekem is volt olyan barátom, aki 25 évesen vesztette el. Nem is nagyon csajozott, tanult és dolgozott és vállalkozást épített, igazán ideje se lett volna rá. De nem is ez a lényeg: nem görcsölt rá a témára, hagyta hogy alakuljon a dolog, és össze is jött neki.

Ne parázz, ne görcsölj és főleg ne állíts fel ilyen hülye téziseket. Mert ha így állsz hozzá a témához (úgy megdugnék már valakit, bárkit, de nekem már úgyse lesz soha nőm), az látszik rajtad és taszító a nők számára.

2012. nov. 28. 09:00
 15/49 anonim ***** válasza:

Igen ez egy óriási probléma, hogy a lányok kezdeményeznek.

A normális rendes csajok még most is a hagyományos fiú kezdeményezést tartják előnyben (lehet ők is azért, mert nincsenek elszállva maguktól, és félnek a visszautasítástól). Maradnak a szép lányok, akik magabiztosak, hát őnekik meg nem kellesz.

Pont ezért kellene neked kezdeményezned a rendes csajoknál, akik szintén átlagos kinézetűek, ill. akik szerinted passzolnak hozzád külsőre is.

2012. nov. 28. 09:01
 16/49 A kérdező kommentje:
Én se nagyon csajozok, de látom, hogy állnak hozzám.
2012. nov. 28. 09:01
 17/49 A kérdező kommentje:
Az összes nagydumás ismerősömet körülzsongják, és engem nem, aki nem jártatja annyit a száját.
2012. nov. 28. 09:02
 18/49 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell, hogy nagydumás legyél, de azért kommunikálni tudni kell, mert néma embernek anyja sem érti a szavát.
2012. nov. 28. 09:05
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Mondta valaki valaha, hogy az élet igazságos? Mindenkinek vannak dolgok, amik könnyebben mennek, és vannak, amik nehezebben. Én 26 éves vagyok, és még sosem volt csajom. Pedig én még csak nem is félek kezdeményezni, és nem egy lánynál kezdeményeztem már. Emiatt természetesen rengetegszer vagyok elkenődve, hiába vagyok másban sikeres, az egyáltalán nem számít. De nem adom fel, és neked sem kellene.
2012. nov. 28. 09:12
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Van egy nagyon jó kis idézet erre;)

" Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy. " Dennis Wholey

2012. nov. 28. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!