Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nagyon gáz?

Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki,ha 13,5 évesen elvesztettem a szüzességemet? 13/L

2012. nov. 26. 05:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 13,5 évesen még a ceruza végét szopogattam,nem f@ct.Igen,ciki,az első gondolatom az,hogy 'hm,gyarapodott a tiniribik száma'...Mikor már értékelni tudnád a sex,a szeretkezés élményét,addigra egy kiélt,besavanyodott rutinszuka leszel.De a Te életed,a Te dolgod.
2012. nov. 26. 12:26
 12/32 anonim ***** válasza:
17%
Ha betöltöd a 14-et, keress meg;)
2012. nov. 26. 13:51
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 13 évesen meg sem fordult az a fejemben,hogy milyen lehet együtt lenni egy fiúval szexuálisan.Én akkor még a tanulásra koncentráltam,hiszen egy 13 éves lány még ,,kislány,,!!

Kérdezd meg a szüleidtől,hogy ciki-e!!Sztem anyukád nem díjazná amit tettél.És az még a legcikibb,hogy ezt az oldalt rengeted ember olvassa,és ők hamarabb megtudták,hogy már nem vagy szűz,mint édesanyád.Nekem ha volt vmi porblémám vagy vmi nyomta a szívem nem az országgal beszéltem meg,hanem édesanyámmal,mert megtiszteltem azzal,hogy elmondtam neki,még akkor is,ha valami rosszat csináltam,és tudtam,hogy nem lesz rám büszke!!

2012. nov. 26. 16:31
 14/32 A kérdező kommentje:
És? Nem tudják a nevemet ,hogy ki kérdezte ezt ;) Fel voltam rá készülve lelkileg ,testileg stb.. tudod a lányok elöbb érnek,mint a fiúk... ezvan :/
2012. nov. 26. 17:28
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít,hogy tudják-e a nevedet meg azt,hogy hol laksz.Itt a bizalomról van szó!!!Azért egy gyerek a szüleivel ossza már meg az élményeit.Lány esetén pl az anyával szokták megbeszélni a lányok a dolgaikat.

A lányok lehet,hogy hamarabb érnek,csak te nem!!Mert ha annyira felnőtt lennél,mint ahogy azt állítod,akkor értenéd azt is,hogy miről beszélek.Látom nem érted,hogy miről is szól a bizalom a szülők felé!!Én 18 évesen vesztettem el,még sem az internetre írtam ki,hogy lássa az egész ország,és nem idegen emberektől kérdeztem meg,hogy gáz-e.Én 18 évesen alig mertem elmondani,te meg itt nagyszájaskodsz!!Meg érdemelnéd,hogy teherbe ess,és a szüleid elforduljanak tőled..nem tudom,hogy oldanád meg egyedül 13 éves ,,nagylány,, létedre!!!

2012. nov. 26. 17:38
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
kislány francokat érnek előbb,te még arra se értél meg hogy gimis legyél,én a helyedben elásnám magam szégyenemben,hogy buta felelőtlen csitri voltam és még a pofám is nagy
2012. nov. 26. 17:38
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "lányok előbb érnek mint a fiúk" szöveget 18 éves kor alatt nyugodtan el lehet felejteni...
2012. nov. 26. 18:02
 18/32 A kérdező kommentje:
Azt mondd már meg kinek nagy az arca? Mert nekem nagyon nem..:) Az emberek 70 %-a nem mondja el a szüleinek egyből,értendő..én is ide tartozom.. De most ti 'nagyok' ,ha annyira értetek ehhez,akkor mondjátok már meg nekem,ha ott van 1 alkalom,és teljesen rá vagy állva az adott személyre,mondd már hogy vissza tudod tartani magad.. Mert szerintem nagyon nem..itt most csak cikizni tudtok engem ezzel,én kértem a véleményeket,de nem azt hogy ribanc vagyok meg mi nem... Nem ismertek addig ilyen formátumba ne alkossatok rólam véleményt..
2012. nov. 26. 18:09
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet normális véleményt alkotni rólad,mert egy eszetlen fruska vagy semmi több,mi az,hogy ott az alkalom?? Miről beszélsz Te? Elég gáz,hogy 13 éves kislány létedre,egy fiúval hemperegsz az ágyadban,gratulálok a szüleid neveléséhez
2012. nov. 26. 18:15
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos,hogy a szülei nevelik rosszul.A mostani gyerekek otthon a szülők előtt megjátszák,hogy szentek,a szüleik háta mögött meg olyanokat művelnek,hogy a saját szüleik sem ismernek rá a gyermekeikre!!!

Tudod nálunk ,, a mi időnkbe,, nem adódott 13 évesen ilyen helyzet,hogy ott állt volna előttünk egy fiú aki le akart volna fektetni..hogy miért nem adódott??Mert mi lehetőséget sem adtunk arra,hogy ilyen helyzet adódjon,ugyanis mi 13 évesen max a házi feladaton törtük a fejünket és nem azon,hogy hogyan kéne magunkat megbaszatni,már bocs a kifejezésért!!Tudod mi 13 évesen még kislányok voltunk,és mi nem játszottuk meg a szentet a szüleink előtt!!!

És mikor szándékozod anyudat is beavatni az ,,életedbe,,??Ugyan is 13 évesen még ő felel a tetteidért,és nem ártana,ha ő is tudna arról,hogy miket művelsz!!Majd ha betöltötted a 18-at akkor úgy baszod el(szó szerint)az életedet ahogy akarod!!

2012. nov. 26. 18:34
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!