Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez gáz? Eltudnám magam ásni.

Ez gáz? Eltudnám magam ásni.

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok.. és hatalmasak a kisajkaim...de nem picit lóg ki hanem eléggé..:S Fiúk ti hogy reagálnátok rá, ha leveszitek a lányról a bugyit és ilyet láttok?

Én nem szeretek bugyiba sem mutatkozni miatta, mert mivel kilóg a nagyajkak kozül látni hogy nem kicsi...

Van egy alakulóba lévő kapcsolatom egy tizennyolc éves fiúval, ő egy lánnyal volt eddig. Ha netán komolyabb lenne a kapcsolatunk, és egy időután szexre kerülne sor...

félek hogy úgymond elriadna :[

2012. nov. 21. 19:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret, nem riad el. Ha meg elriad, Isten áldja! Vagy nem? Én sem vagyok tökéletes... Mégis szeret a barátom. Bár még friss a kapcsolatunk, mi sem jutottunk el odáig, még nem is akarok, de tudom szeret és elfogad úgy ahogy vagyok.

Most amúgy is tudsz ellene tenni, hogy olyan amilyen?

2012. nov. 21. 19:35
 12/26 A kérdező kommentje:
Rendben nem teszek fel képet.
2012. nov. 21. 19:37
 13/26 anonim ***** válasza:
inkább keress neten valami hasonlót. amúgy nem, nemgáz. és ha a pasi emiatt riad el akkor annyit is ért. a műtétet nem ajánlom mivel ott nagyon sok ideg van, és akár érzéketlenné is válhat tőle, amitől nem lenne élvezetes a szex. barátkozz meg vele, nem vagy ezzel egyedül, nagyon sok lánynak kilóg a kisajka, és mégis van pasijuk.
2012. nov. 21. 19:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor össze jöttem a barátnőmmel akkor ő is szégyenlős volt.Nem tudtam miért.Aztán lekerült a bugyi is.Nos neki is "salátás" puncija van.Nah mit ne mondjak :D nagyon tetszik.Nagyon jó nyalni.látványra is csodás.

Először azt hitte,hogy csak azért mondom,hogy vígasztaljam.Aztán rájött,hogy nem így van:D

2012. nov. 21. 19:40
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom az ilyen puncit
2012. nov. 21. 19:51
 16/26 anonim válasza:
83%
Ne aggódj emiatt!! Nekem még rosszabb, mert felemás. Az egyik kisajkam tök normális méretű, a másik meg jóval nagyobb.... Gondolhatod én is mit meg idegeskedtem az első szex előtt (mit fog szólni a srác hozzá, meg nem e fog becsípődni közben...:) De eddig senki nem problémázott miatta, volt már néhány partnerem. Mindenki imádta:) Szóval no para ;)
2012. nov. 21. 20:15
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi baj, nekem is ilyen, párom még szereti is. Aki szeret, neki nem ez a lényeg! Plasztikai sebészen ne gondolkodj, ott nem tudnak úgy műteni, sokszor nagy kárt is okoznak. :/ Fogadd el, hogy nincs veled baj! :)
2012. nov. 21. 20:53
 18/26 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat.
2012. nov. 21. 21:05
 19/26 anonim válasza:
100%
Hé, nyugi, ne izgulj már emiatt, nekem is kilóg kicsit, de a barátomat abszolút nem zavarja, meg úgysem az a lényeg, ha szeret, akkor úgy szeret ahogy vagy. :)
2012. nov. 21. 21:13
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök szexi az ilyen típusú punci, amit felvázoltál a kérdésben. Több volt barátnőmnek is ilyen van.

23/F

2012. nov. 21. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!