Nem tudom magam ujjazni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem tudom magam megujjazni pedig többször is próbáltam még a tampont sem tudom használni. Próbáltam ugy hogy kozben a csiklomat izgattam es akkor jo volt de amikor csak ujjaztam az nem.. Nem tudom milyen viszont szeretnek gyakorolni.. Most mit csinaljak?2012. nov. 18. 19:38
1/10 anonim válasza:
izgasd sokáig a csiklód, lazulj el teljesen, stb. ez nekem is segített. volt hogy nagyon fájt, de akkor csak azért is csináltam, és hozzászoktam. mostmár minden rendben van.
2/10 anonim válasza:
A legtöbb nő a maszturbálásnál nem ujjazza magát hanem csak a csiklóját izgatja, mivel ott sokkal több az idegvégzősés és ezért ott sokkal jobban esik mint az ujjazás.
3/10 anonim válasza:
Igaza van a többieknek a csiklódat izgasd.
És hogyha érzed,hogy kezdesz nedvesedni meg minden akkor próbálkozz meg az ujjazással.
5/10 anonim válasza:
először is egy balf*sz vagy,
ha a csiklódnál jó akkor ott csináld
gondolom még szűz vagy, különben tudnád ezeket a dolgokat
8/10 anonim válasza:
nekem különleges rezgőkém van :$
10/10 anonim válasza:
Én kicsit osszezavarodtam :D a ,,csikló" az pontosan melyik is? Ne nézzétek hülyének, nagyon ritkán hallom ezt a szót, es zavarba ejtő lenne ezt ,,élőben" megkérdezni vkitol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!