Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele, ha nem...

Lefeküdjek vele, ha nem akarunk kapcsolatot és szüzek vagyunk még?

Figyelt kérdés

Van egy srác, öt hónapja húzza az agyam,hétfőn felmegyek hozzá. tudom, hogy le akar fektetni. Mindketten szüzek vagyunk. Akarom őt, de félek mások véleményétől. Főleg hogy az egyik legjobb barátommal úgy néz ki intimebb lett a kapcsolatunk és vele minden tökéletes lenne, de egyszerűen látnom kell a másikat. később nem fognak ribancnak tartani a pasijaim?

remélem érthető.:)

2009. aug. 16. 01:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha nem meséled el nekik akkor nem. De amúgy igen :)
2009. aug. 16. 01:47
 2/14 anonim válasza:
55%

Csak elképzelni tudom mekkora kísértés.Régen velem is volt ilyen,és nagyon örülök,hogy nem tettem meg.Utána egyfolytában azon idegeskednél,hogy vajon ki tudja már.És hidd el hogy ki fog derülni.Szerintem várj még vele,ne így emlékezz vissza az elsőre.

U.i.: Jól is elsülhet az eset,úgy hogy nagyon jó lesz a szex,és nem derül ki.De ennek nagyon kicsi az esélye.

2009. aug. 16. 02:00
 3/14 anonim ***** válasza:
inkább ne .legalább az elején olyannal csináld ,akit szeretsz
2009. aug. 16. 11:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Pár hónapja én is pettingeltem egy sráccal, aki már hónapok óta fűzte a fejem, tudtam, hogy csak az kell neki, és engem már szétvetett a vágy. Egyszerűen nem bírtam visszautasítani, de utána megbántam. Abba bele sem merek gondolni, hogy hány ember tudta meg tőle, mert biztos eldicsekedett vele. Így meg, hogy az egyik legjobb barátoddal alakul valami, főleg ne tedd meg.
2009. aug. 16. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne mások véleményétől félj, hanem attól, hogy Te esetleg megbánod, ha nem szeretitek egymást kölcsönösen!
2009. aug. 16. 15:59
 6/14 anonim válasza:

Szia!

Én 15éves lány vagyok,és nem vagyok szüz!Nem bántam meg az elsőt,mert szeretem a barátomat!De egy jó tanács,amit már elöttem is elmondtak!Úgy ne feküdj le vele,hogy nem érzel iránta semmit sem!Úgy ne!Lehet,hogy megbánnád,és az is lehet,hogy elmondaná másoknak,és lehet,hogy pont olyan ember fülébe jutna,akiébe nem kéne!A másik meg az,hogy alakul egy másik sráccal!Így semmi értelme nem lenne!De te tudod!Én az alakuló kapcsisat választanám!De ha úgy döntesz,hogy lefekszel vele,akkor sok sikert hozzá,és nagyon remélem,hogy nem bánod meg az elsőt!De jól gondolj át mindent,mielött cselekednél!!!!!

2009. aug. 16. 20:19
 7/14 anonim válasza:
a srácnak is a szája nagy.. max filmekből tájékozódott mit hova kell dugeszolni xD ha akarsz menj fel.. értelme nemsok lesz.. de tetudod.. ha ezmiatt egy ordasqrvának elkönyvelnek igy jártál::) megérdemled kisszivem :) de sokszerencsét hozzá..
2009. aug. 17. 01:22
 8/14 anonim válasza:
azzal kell elveszteni, akit szeretsz.. nem azzal akinek kiváncsi vagy a farkára.. hányévesvagy? 12-13?
2009. aug. 17. 01:23
 9/14 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok... te meg prűd
2009. aug. 17. 10:34
 10/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem olyannal kellene elveszteni akihez ven fuz semmi erzelem... de kemenyfeju vagy es csak a magade utan mesz... majd rajossz erre akkor ha szerelmese leszel.

jaj es arra h a pasijaid ezert h ribancnak-e fognak tartani?? tobbnyire igen... de biztos lesznek kivetelek. remelem okosan dontesz majd.

2009. aug. 17. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!